25.5.2010

Salaisuus

Huomenna on kaksi viikkoa kulunut Isiksen treffeistä ja uutta juoksua ei ole vielä kuulunut eli sillä rintamalla kaikki erityisen hyvin. Isis oli kotiinpaluun jälkeen hieman ärripurri Minnalle mutta sekin on nyt jo ohitse ja asiat kunnossa :D Allihan oli samanlainen aikoinaan minulle, näytti hyvin selkeästi ärsytyksensä siitä että joutui reissuun ja antoi kylmää kautta hetken kunnes laantui :D Ai miten niin ilmeikkäitä kissoja nämä neloset?? ;D Katsotaan jos Lohjalta irtoaisi kolmen viikon massukuva meille ensi viikoksi!

Tänä lauantaina perheemme saa uuden jäsenen Puolasta. Kyseessä on Maine Coon kollinpentu. Tässä yksi herkuttelukuva ja lisätietoja sitten kun muutto on todella tapahtunut ;)

Täällä ollaan ihan täpinöissään asiasta ja loppu viikkoa kohden poitsu on jo vieraillut unissakin ahkerasti! Nyt ei vaan enää malta pitää suuta supussa...

Syksyllä minulla on kouluun paluu edessä. Jatkan sairaanhoitaja-opintojani vielä vuoden puolitoista verta, luultavammin tästä syystä tulevaisuudessa näyttelyt vähentyvä ja myös pentuja mietitään ankarasti. Tarkoitus on tottakai kaikki alustavat suunnitelmat toteuttaa mutta sen jälkeen voi tulla pieni paussi. Katsotaan nyt miten meidän käy.

Viime viikolla ulkoiltiin ahkerasti, kissat suorastaan muuttivat tarhaan asumaan ja vihreämpääkin laidunta käytiin natustamassa. Alli ponkaisi karkuunkin kertaalleen ja minä tietysti perään. Voi olisittepa nähneet sen riemunloikat ja sen kurkkusuorana määkimisen, Allin sydän tuntui olevan täynnä kesän riemua :D Nyt siellä tietysti osa nikottelee ja kauhistelee mutta kerrottakoon että Allilla on vahvat Pomo-geenit ja vaikka minulla vihersikin polvet parin hyökkäyksen seurauksena niin kissa olkapäällä kotiuduttiin. Ei siihen tarvittu kuin yksi kimakka 4 vuotta sitten opettettu AAAAAALLLIIII huuto (piiloleikki kiljunta) ja mamselli pippurisumute loikkasi olalle. Tässä muutama kuva
Taika

Verna

Nanuska banuska

Dolly

Alli- tästä kuvasta se kirmasi sitten karkuun

Lisää sitten sunnuntaina kun uusi tulokas on toivottavasti kotona..

Jk. Voivoi kun tätä asiaa taas tuntuu olevan :D Siis vilkaiskaapa F-pentueen Fayn eli Essin kuvia Anastasian Blogista ja sitten kurkatkaapa ihmeessä Katariinan blogiin (Rimpula ja Bingu-blogi) koska siellä on vielä yksi pentu vailla kotia!

2 kommenttia:

Ansku kirjoitti...

Vaikken mä jättitassuista silleen "ymmärräkään" mitään, niin on tuo kyllä niin komea tuo teidän tulokas!!

seijastiina kirjoitti...

Kauniita kissakuvia!
Tulimpa moikkaamaan, löysin sattumalta blogisi.
Kivaa tarinointia, tulempa ajan kanssa uudestaan! :)