9.5.2010

Lauantaina vieraisilla :)

Tuppauduin taas kahvettelemaan ihmisille. Ekaksi matka vei Kannelmäkeen Helsingissä jossa asuu Eetu. Topakka poika ei ollut vieraasa moksiskaan ja otti vastaan hyvin lämpimästi. Se on kasvanut hurjasti ja oli todella ilo nähdä se pitkästä aikaa.

Se on kehittynyt minusta ihan edukseen ja hyvinkin siihen suuntaan miten olen sen ajatellutkin. Eetun silmät ovat edelleen pienet devileyessit <3 ne saisivat olla vihreämmät mutta kokemus on opettanut että ne voiva tuosta vielä vihertyä lisää. Korvista en sano mitään muutakuin etä ne istuvat sen päähän ja en osaisi sitä kuvitella muunlaisillakaan :D Eetun vartalo on hyvin solakka,elegantti..jaloissa on korkeutta ja häntä aivan mieletön!

Eetun turkki kiilsi kuin hylkeellä kun se nousee vedestä ja se on tiheä ja lyhyt mutta silti silkkinen. Haamuja siinä on edelleen mutta ei niin häiritsevästi. Ja se luonne <3 Hassu leikki innokkaasti kaiken ja kaikkien kanssa, hyppi ja pomppi ja.. Eetu on Eetu.Pieni Prinssi!ja se taitaa tietää sen itsekkin ;)


No nappasin Eetun kotiväen ja vein heidät Katariinan luokse Töölööseen. Voi olla että Eetu tarvitsee kaverin, jos ei nyt niin ehkä tulevaisuudessa. Katariinan luona 11-viikkoiset hömpöttivät omia juttujansa. Bingu oli hieman mustis kun vauvat saivat niin kauhiasti huomiota ja pieni (?) sininen höntti kiehnäsi ja piehnäsi. Tässä Nelian seitsikko, kaikilla hyvää profiilia (kuin viivottimella vedetty) kaunis päänmalli ja hyvä korvien asento ja päälaki pyöreä. Sopusuhtaisia vartaloita,piiiiitkiä hyvänmuotoisia häntiä ja korkeita elegantteja tassuja! Aikamoisia touhuajia ne myöskin olivat, sylissä ei kauhiasti ehtinyt olla kun piti painia vimmatusti ja sen päälle oli kiva mennä ottamaan Neliasta hörpyt maidosta :D
Tässä on Hessu (varattu)

Sitten Arska (varattu)

Pate joka edelleen hakee sijoituskotia!

ja Paten punainen veikka Late (varattu)

Räpsy joka on jo varattu

Täpäkkä Pipsa joka jää Katariinan kööriin

Ja siten Nelli joka on ihan mieletön kanelisyssi. Nellikin on jo kotinsa löytänyt!

Ei kommentteja: