30.5.2010

Puolan matka

Lauantai 29.5.10 tuli vihdoinkin ja Jari matkasi Puolaan aamuvarhain hakemaan uusinta perheenjäsentämme kotiin. Puolassa Jaria vastassa olivat Olga, Rafal ja Kazik. Tässä kuva Jarin ensi tapaamisesta Kazikin kanssa ja ihana kasvattajamme Olga!

Deadline oli aika kova mutta Jarilla oli kuitenkin aikaa jonkin verran tutustua Olgaan ja Rafaliin sekä tietysti uuteen hurmuriimme. Juttua piisasi kissoista eritoten tietysti Maine Cooneista muta myös kulttuureista, puhekielistä ihan säähän saakka! Olgan ja Rafalin kanssa aika ei tullut tylsäksi!
Klo 13.30 lento takaisin Suomeen lähti ja Jari pääsi ongelmitta takaisin matkaan. Kazik otti lennon rennosti,ainoastaan kiihdytys ja nousun aikana se alkoi penkomaan kantolaukkuaan vimmatusti mutta rentoutui sen jälkeen nukkumaan.

Lento oli siis teknisistä syistä hieman myöhässä mutta se menoa haitannut! Kun näin pojan ekaa kertaa niin tiesin ettei valinta ollut mitään muuta kuin täydellisen oikein! Kazik on juuri sellainen kissa joku hurisee itsensä suoraan sydämeen. Ilta sujui kotona aluksi muuttohässäkästä toipumiseen ja kuvat eilisestä illasta ovatkin surkeita. Poika söi ja kävi pissalla sekä hurisi vieressäni koko yön.

Tämä aamu oli siten uudenlainen hässäkkä ja jouduinkin lähtemään koululle tekemään lopputyötäni...päivä hurahti lomakkeiden tietoja syöttäessä ja välissä soitin kotiin Kazikin kuulumisia. Kazik oli syönyt hieman lisää, käynyt uudestaan pissillä ja hurisi Jarille kovaäänisesti. Poika on myös kovin leikkisä. Kotiin tullessa ryntäsin tietysti heti yläkertaan makkariin jossa poika on eristyksessä sitä katsomaan. Ja sieltä se kopsutteli suoraan syliini. Laitoin uude ruuat ja ne maittoivatkin..leikimme hetken ja napsin taas muutamia kuvia...


Kotisivuille päivittyy ajan kanssa pojasta lisätietoa mm.sukutaulut ja terveystietoja.Ihan vielä en niitä jaksa sinne laitella kun on ollut kuitenkin aikamoinen hässäkkä touhuissa :) Nyt eikun nauttimaan suloisesta pojusta ja toivotaan että kaikki menee hyvin.

Hugs and kisses to Olga and Rafal to Poland, thank you so much of this boy. We love him allready!!!

2 kommenttia:

Eve kirjoitti...

Onnittelut ihanasta uudesta pojasta! <3

Maria kirjoitti...

En ole koskaan nähnyt noin upeaa poikaa! Mahtavat hurinaterveiset teille!