31.8.2009

Syksyn alkua

Mistä tietää että syksy tulee? No siitä että Alli ja Taika ei enää viihdy ulkotarhassa niin paljoa. Karvaisemmat sen sijaan siellä vielä oleilevat pitkähköjäkin aikoja.

PieniSuuri Verna painaa jo 2,5kg. Se kasvaa kohisten. Seuraavaksi olen sen ilmoittanu Pirokkiin ja Urkkiin. Myös Ronin laitoin Urkkiin, saa nähdä ehdittiinkö. Vauvaiän treenaus ei tee pahaa näyttelyitä ajatellen. Norskit; Nafti ja Lempi kävivät hammaslääkärissä ja molemmilla on todettu FORLia olevan. Lempiltä rysäytettiin vielä anaalirauhasetkin jotka olivat taas kerran aivan täysi. Seuraavaksi hommana olisi vuosipesu ja siitähän likat pitää ;oP

Taikan kiima loppui kaksi päivää Lennin lähdön jälkeen. Lenni alkukankuden jälkeen sai jostain huiman itsetunnon ja astui noin kymmenisen kertaa Taikan todella lyhyessä ajassa. Kolmannen/neljännen astumisen jälkeen Taika oli jo ihan kypsä mutta ovela nuorimies jatkoi hännystämistä onnistuneesti. Roolit vaihtuivat siis lennossa :D Punnasin myös Taikan jonka elopaino on noussut viikossa noin 100g. Se johtuu varmaan siitä että olen ruokkinut sen Verna-coonin kanssa samoilla vauvasapuskoilla.. Taikan laskettu aika olisi lokakuussa 28 päivä..
Tyttö on hyvin trinsessamainen,samanoloinen kun Peten jälkeen joten täällä ollaan hyvillä mielin asian suhteen. Koska Taikan edellinen pentue meni keisarinleikkaukseksi tulen sen ultraamaan kolmannen viikn jälkeen ellei kiima ala.

Sain Ronista kivoja kuvia, täytyy laittaa niitä esille tännekkin jos Ronttiblogi ei sitä ennen päivity! Nyt ulkoilemaan lasten kanssa.

Ei kommentteja: