17.8.2009

Vesisadetta ja pesua

Ulkoulut jäivät sitten vähemmälle heti kättelyssä kun sadepäivät iskivät kimppuun.

Tulevana viikonloppuna on Rurok jossa PieniSuuri Muru teke ensi ensiintymisensä niinkuin myös Roni Romuloinen. Taika-mamma pestään tämän illan puhteiksi ja Verna-tytteli sitten torstai-perjantai akselilla. Pyysin Maijua huljuttamaan pölyt Ronistakin :) Roni on tosiaan saanut kasvupyrähdyksen, korkeutta ja massaa alkaa olemaan. Tässä vaiheessa kehitys muutoin on epäsuhtaista mutta ei auta kuin odottaa että pää tulee mukaan ja väri saa lopullisen olomuotonsa. Ronin savu on läpipunkeva.Muutaman kuukauden päästä poika näyttää jo taas erillaiselta.

Tein sille sijoituskissa temput ja vaikuttaa että sillä on kuupassa kaikki lohkot tallella sillä poika ei ollut moksiskaan väännöistä, käännöistä, korvien, hampaiden, kulkusten yms tutkailemisesta. Se venyikin nätisti vieraan eukon käsissä. Iskäänsä tullut. Uskon että näyttelyissäkin se käyttäytyy hyvn. Harmi ettei kamera ollut mukana.

Oli hassua nähdä myös Ronin velipuoli Desmoduksilla eilen. Pojat ovat niin erillaisia keskenään,kokonsa ja olemuksensa mukaan. Yhtenäistä oli ylipursuava ystävälliyys :)

Verna on kotiutunut hyvin, se on nopasti oppinut aamyälämölyt jääkaapilla ja se suorastaan rakastaa meidän ulkotarhaa mutta myös minun läppäriä. Pikkuhiljaa se alkaa päästä mukaan isompien kissa hiirileikkeihin ja on aika hassua todeta sen jo nyt olevan samaa kokoluokkaa vasta 15-viikon iässä :D Täytyy napsia kuvia kaikista taas :)

Ei kommentteja: