24.8.2009

Rurokkia ja seksiä

No niin, nyt on näyttelyviikonloppu takana ja kissat levänneet yön yli.

Taika sai molempana päivänä sertinsä ja valmistui näin ollen Championiksi. Kiima sai tytön kehräämään ja sen molemmat arvostelut sujuivat hyvin ja se sai paljon kehuja. Häntää toivottiin hieman pidemmäksi mutta perään todettiin että se on kuitenkin tarpeeksi pitkä ja hyvän muotoinen. Silmien vihreyttä kehuttiin vuolaasti. Korvat toivottiin alemmaksi, kuinkas muutenkään. Tyttöä kehuttiin siroksi,elegantiksi ja seksikkääksi naaraaksi.( se seksikkyys stten loppui seinään myöhemmin;)


Mukana oli myön ensikertalaisia nimittäin Roni ja Verna. Verna koko viikonlopun ja Roni sunnuntaina.Roni oli luokassa 11 ja alussa se esitti mielipiteitään nyrpistäen nenäänsä ruttuun ja näytellen kulmureitaan. Arvostelu kuitenkin sujui hyvin ja tulos ex1,tp- valintoihin poikaa ei äitinsä lailla pyydetty mutta sen pystyikin jo melkein arvaamaan.

Onneksi Ronilla oli oma mamma mukana jotta nuoren pojan elämä ei olisi keikkunut liikaa. Maiju esitti Ronin kuin vanha tekijä ja sillä oli taatusti suuri vaikutus pojan reippauteen.

Toivottavasti Maiju haluaa vielä jatkossakin poikaa kärrätä haistelemaan näytelmien tuulia!

Coonityttö Verna teki myös ensiretkensä ja pärjäsi hyvin. Saaliina molempina päivinä ex1. Tyttö esintyi varsinkn sunnuntaina todella reippaasti ja kaikki kommentit olivat vain kehuja! Molemmat tuomarit totsivat sen todella lupaavaksi pennuksi mutta sitten tp valinnoissa kypsemmät pian junnuluokissa olevat pennut veivät voiton. Mehukasta oli kuitenkin lauantain MCO kisa jossa tyttö tosiaan vei ykkös sijan.


Kivasti ja nopeasti meni viikonloppu ja seuraavaksi Pirokkiin. Jottei nyt kuitenkaan tähän lopetettaisi niin kerrottakoon että eilen Taika sai myös myöhään herras seuraa. Liilaa hopealla ja täplillä. Tuttu kumea ääni,pitkä vartalo pitkillä jaloilla ja häntä joka ei lopu koskaan. Komea mies kasvoiltaan. Poika hämmentyi kovasti myöhäisestä matkustelusta ja vasta tänään iltapäivällä se alkoi lämmetä Taikan seksikkäille joikhauksille ja pyllistelyille. Lemmenpari on on tähän mennessä harjoitellut vasta kolme kertaa ja mitä tekee koko viikonlopun seksitellyt tytteli? Päättää alkaa nukkuman. Juuri rakkauteen lämmitetyn pojan nenän edessä..ei hyvin mene ;)
Diiva vai nirppa?

3 kommenttia:

Satu kirjoitti...

Hih :-) Taika on Taika :-) Roni oli tosiaan kivan näköinen nuorimies.

minna kirjoitti...

Pidetään peukut pystyssä... :)

Ansku kirjoitti...

Diiva mikä diiva. Taika on ihana <3