10.8.2009

PieniSuuri on täällä

Eilen kävin "ryöstöretkellä" Salossa. Yritin vaihtaa pienensuuren maine coon tyttelin lasiseen kissakoristeeseen. Jäin kiinni mutta sain kuin sainkin haluamani.

Ensi kilometrit tyttö esitti äänekkäitä vastalauseita ja sitten rauhoittui. Olohuoneessa se sai vastaansa Allin ja Taikan sähinöiden säestämänä Naftin ja Lempin katsoessa kauempaa kummaksuen. Tunnin päästä se otti jo torkut delttapuun alimmalla tasolla Lempien tuijottaessa kauhistuneena ylemmällä tasolla.

Unien jälkeen esittelin uudestaan veskiastiat ja tytteli tekikin piiiitkät pisut jonka jälkeen maistui hieman leikkiminenkin. Myös muuttolaatikko tarkastettiin ja kaikki tarvitava tuntui tulleen mukaan.

Isommat kissat katselivat kuinka pienisuuri hävyttömästi valtasi asuintilaa itsellensä, röyhkeästi söi kaikenlaista mukaan saatua herkkuruokaa,jahtasi ulkotarhan kärpäsiä niinkuin olisi mukamas aina niin tehnyt. Kapusi yläkertaan nukkumaan kuin vanhatekijä, yritti vielä päästä parhaimmalle paikalla. Yö sujui rauhalisesti mutta aamulla pienisuuri oli eksynyt yläkerran hurjiin huonemääriin (3h+ vessa/sauna) ja miukui hellyttävästi apua. Alakerta löytyi lasten avulla ja pienisuuri on jo ihan varma ettei kääpiöistä ole haittaa.Tämä päivä avattiin aamiaisella,veskireissulla ja leikkimisellä..Taisin saada leikin päälle viimeisen hyväksynnän; hiustenpesun,kovaäänisen kehräyksen ja pienensuuren viereeni nukkumaan.

Täällä ollaan ihmeissään..

1 kommentti:

Lendi kirjoitti...

Onnea vielä tätkin kautta :D Kyllä on aivan ihastuttava pentu <3