11.9.2009

Isis treffeillä

Taas vähän tilanne päivitystä.

Isis Lohjalta kävi viime viikonloppuna tapaamassa Helsingissä komeaa suklaista kollia. Treffien kuultiin ja nähtiin olleen onnistuneet ja Isis pääsi kahden päivän lemmenlomalta takaisin kotiinsa maanantai iltana. Muutaman viikon jälkeen olemme taas viisaampia saiko näin alkunsa Jalecat's kissalan ihka ensimmäinen täysin pitkäkarva pentue. Elämme siis jännittäviä aikoja! Pitäkäähän sormet (ja miksei myös varpaat ja hännätkin) ristissä tämän varalle.

Taikan treffeistä Lennin kanssa on pian 3 viikkoa, uutta kiimaa ei ole kuulunut. Paino on noussut yhteensä 300g. Palolekut vilkkuvat hailakan punertavina ( tai sitten vaan kuvittelen). Ja kyllä, paloletkut Taikan tissit on koska ne ekan pentueen jälkeen jäivät söpösti(?) roikkumaan :D. Lenni Lokin(Peten)poikanen on nopistaan jo päässyt joten toiveet ovat suuret että onnistuttu oltaisiin.

Muussa osassa kissalaneloa mennään normi tapaan,flunssa on iskenyt kimppuun. Kissat edelleen ulkoilevat lämpiminä päivinä tarhassa mutta enää sinne ei ole kiire. Verna-cooni painaa jo 2800g ja kasvaa kohisten kokoa. Nafti ja Lempi norski saatiin viime viikolla pestyä oikein kunnolla ja samalla sai pesun myöskin Alli. Seuraavaksi näyttelyksi on suunniteltu Pirok lauantaina niinkuin taisin jo jossain höpistäkkin aijemmin,siihen asti kuhan köllitään ja nautitaan syksyn viimeisistä auringonsäteistä ja ihastellaan värikkäämmäksi muuttuvaa maailmaaa :)

4 kommenttia:

Jalecat's- kissala kirjoitti...

Juu tarkennetaan :) Flunssa on iskenyt ihmisiin ei kissoihin

minna kirjoitti...

Peukutetaan ja toivotaan parasta! :)

Satu kirjoitti...

Innolla odotan Isiksen uutisia, toivottavasti tulee pentuja :)

luolaleijona kirjoitti...

Isikselle tassut (peukut) pystyssä velipuoli Aslanilta, toivottavasti tulisi paljon terveitä söpöjä palleroisia! Isis ei taida siis olla lauantaina mukana Pirokissa? Harmi, olisi kiva ollut tavata se =)