19.8.2013

Tallinnan reissu

Viime viikonloppuna tuli käytyä Tallinnassa jälleen kissojen kanssa. Kaikki saivat hyvät arvostelut ja tulokset joista voi ihan syystä olla ylpeä. Minusta on miellyttävää kun tuomari arvostelee kissan yksilönä, antaa palautteen hyvien tapojen mukaisesti sekä kohtelee kissaa kauniisti, jopa silloin kuin yksilö pöydällä ei miellytä omaa silmää. Sellaisesta näyttelyissä kävijät maksavat eivätkä tiuskivista kiukkuisista tuomareista jotka äkkipikaisesti kääntelevät ja heiluttelevat kissaa.
Minusta oli myös kiva että nelosen kissat oli jaettu kolmelle eri tuomarille ja vielä niin että kisaa saatiin aikaiseksi käsittääkseni kaikilla kolmella. Kukaan ei siis listojen mukaan ollut suoraan mitään. Toki siis esiemrkiksi Justus oli tuomarinsa ainoa kolli koska Angela ruotsista ei päässyt harmiksemme tulemaan sairauden vuoksi paikalle. Justusta vastassa olisi ollut meidän Remin poika Svensson joka vasta komea kollero onkin. Mutta ideana kyllä hyvä tuo jako mitä olivat tehneet. Mimmua vastassa oli Choosen kaunis syssinaaras ja Pyryä vastassa taas Keskimaan -kissalan Flairy -poika. Myös kastraateissa oli kovatasoinen kisa. Viikonlopussa hienoa oli se että pitkäkarvat niin itämaiset kuin balineesit saivat jälleen ansaitsemaansa huomiota!
Kova ikävä oli kotiin kuitenkin koko ajan kun on pentujakin paapottavana mutta sitä ihanampaa oli sitten jälleen näkeminenkin. Tässä listaus tuloksista:
Lauantai :
GIP Jalecat's Leeroy Lex (OSH ns 22) :EX1 CAPS
CH Jalecat's LeeLoo (OSH bs 24EX1 CACIB -> IC
IC Qjou’z Bon A Petit (BAL c 21) EX1 CAGCIB NOM BIS
Noxx Zlatan Ibrahimovic (OLH ns 22) EX1
PR,IC Jalecat's G-force (OLH b) EX1 CABIP
IP Jalecats Jack in the Box (OLH d 25) EX1 CAGPIB
CH Jalecat's MiLady May (OSH b 25) EX1 CACIB NOM and is now also IC!!!
GIG Idream (OSH b 22) was EX1 CACS NOM!!

Sunnuntai:
GIP Jalecats Leeroy Lex (OSH ns 22) EX1 CAPS
Noxx Zlatan Ibrahimovic (OLH ns 22) EX1
PR,IC Jalecat' G-force (OLH b ) EX1 CABIP
IP Jalecat's Jack in the Box (OLH d 25) EX1 CAGPIB
IC Qjou's Bon A Petit (BAL c 21) EX1 CAGCIB NOM BIS
CIG Idream (OSH b 22) EX1 CACS
IC Jalecat's MiLady May (OSH b 25) EX1 CAGCIB NOM
IC Jalecat's LeeLoo (OSH bs 24) EX1 CAGCIB

Ja sitten muutama kuva matkalta:

Reissu oli kiva, hotsla oli hyvä,ruoka maittavaa ja seura parhainta :) Kiitokset siis kaikille mukana olijoille ja väsymyksestä sekä selkäsäryistä huolimatta arvosanaksi täysi 10 reissulle.
Kuvasin tänään myös P-pennut jotka kasvavat kohisten, niistä kaikki etsii vielä kotiansa. Puumin ja Pusun tahtoisin sijoittaa, Penu,Ruusu ja Helmi etsivät lemmikkikotejansa. Pentuja pääsee jo katsomaan halutessaan :)
Ensin Helmiä

Sitten Penu-poitsu

Sitten Puumi

Pusutin

Ruusu

ja kaikki yhdessä koossa

Ei kommentteja: