2.8.2013

Peet ja Quut..sun muut

kasvavat kohisten ja tässä kuvasia ipanoista. Ensin Peet

Nämä veijjarit napostelevat itse jo ruokia ja asioivat astialla. Sottuista puuha on edelleen mutta kukas sen kissan hännän nostaisi jos ei kissa itse :). Sunnuntaina Peet saavat ensimäisen vieraansa! Tällä hetkellä näyttäisi siltä että jatkoon jäisi PoomPastic ja PussyCat, molemmille sijoituskotia toivoisin!
Sitten Siken luona kasvavat Quut, niille tulee myös viikonloppuna ensi vieraat ja Fannin kasvattaja Satu on tulossa arvioimaan karvanpituuksia myös.

Näistä pennuista en osaa vielä ihan sanoa, väkisinkin Quasimodo hassulla ilmeellään kiinnostaa vaikken olekkaan suuri punasten ystävä. Samoin Lilakilpikonna tyttö Hertta on ihastuttava ja Suklaatäplikäs Sera..niiden välistä täytyy varmaan sitten arpoa se joka jatkoon jää. Kunhan nyt oppivat ensin syömään ja käymään astialla :D
Viime viikonloppuna oli Surokin esitelmät joka oli ihan mielenkiintoinen kokemus. Molempina päivinä oli tuomari oppilaat ja arvosteluja sitten sateli sen mukaisesti. Kaikki muut saivat perusjutut paitsi Punainen-Paholainen Elmo jonka tuomarit tylysti jättivät ilman sertejä molempina päivinä, keräähän poika jo hieman korkeimpia seteleitä mutta silti se jurpii kun kissassa ei ole sinllänsä mitään vikaa, päärynänmallinen vartalo vain kun ruoka maistuu hyvälle. Mutta siitä ei lannistuta. Valmistuneista kuvat seuraavaksi:
LeeLoosta tuli CHAMPION

Sen veikasta Leeroy Lexistä GRAND INTERNATIONAL CHAMPION

Ja ruotsin valkonaamasta Qjou'z Bon A Petitista CHAMPION!

Nyt odotellaan rauhassa mitä viikonloppu tuo tullessaan, jotkuthan tietävätkin että meillä odotellaan pumpulin valkoisia viimeisillään :) Pidelkää peukkuja!

1 kommentti:

Unessakahlaaja kirjoitti...

Niin pieniä ja niiiin suloisia.. Tämä ei tee yhtään hyvää kun koettaa taistella kissakuumetta vastaan ;)