29.8.2013

Elokuun viimeisiä viedään..

Elokuun viimeinen viikonloppu on alkamassa, lauantaina suuntaan Surokin järjestämään assarointikurssille. Ihan silkasta mielenkiinnosta vaikka kissa maailmassa onkin tullut pyörittyä ja assaroituakin "nuorilla vuosilla". Viikko sitten oli Rurokin näytelmät ja siellä tuli myös pyörähdettyä..kaikki kissat saivat sen mitä lähtivät hakemaankin mutta minä sain vielä jotain extraa :)
Hän tässä on varsinainen koomikko :) Kissalamme toivottaa tervetulleeksi Keskimaan Elf Glanlotiel SIA f kotoisimmin Luru,Luratsa,Lurkki, Lotina :) Kiitokset Hannalle Keskimaahan tästä sulottaresta joka sukelsi laumaammme niinkuin olisi syntynyt siihen. Luru on yhteisomistuksessa kasvattajansa kanssa.


Sitten pentue uutisiin. Tosiaan Q-pentueen sijoituskotia etsineet ovat omansa löytäneet, Lilakilpikonna Qitty jää asumaan Sikelle ja Quasimodo-punanutusta suunnittelemme Tamperelaista, Jalekattilan omaan "punanuttulaan" sillä mihin muualle Jalecat's punainen voi mennä? Niin, en minäkään vaan tiedä. Q-pentueesta varattavissa siis vielä nämä kolme veijaria:
Sera eli Que Sera, Sera suklaa täplikäs lyhytkarva tytteli

Sen kaksoissisko Kissi eli Quickly Kiss samoiten suklaa täplikäs variantti tytteli

Sekä niiden pitkätukkainen velipoika Quentin T OLH b 24

P-pentueen Helmiä (Pearl) kävi maanantaina katsomassa perhe mutta vielä ei ole tietoa onko tytöllä jo oma koti vai ei, puheissa jäimme siihen että tulisivat mahdollisesti vielä katsomaan uudestaan. Pussycat jää meille omaan kotiin mutta sijoituskotia etsii PoomPastic suklaa täplikäs kollero. PrimeRose, Pearl ja Peanut ovat siis varattavissa lemmikkikoteihin. Pennuskat ovat muuttaneet yläkerrasta alakertaan ja touhuavat hurjasti yötä päivää jopa siinä määrin että meidän vanhukset ovat siirtyneet ylös nukkumaan kun eivät kestä kersojen menia, no onneksi tämä on vain vaihe joka menee ohi kun kersat hieman vielä kehittyvät.
Pearl eli Helmi, tosi tumma suklaa tyttönen

PrimeRose eli Ruusu

Ja PeaNut eli Penu sekä PoomPastic eli Puumi

R-pentue on kasvanut kohisten Mamma-Nansukin hoivissa, ne ovat jo kolme viikkoisia ja varsinaisia ehtijöitä nimittäin ne tutustuvat jo lattiapinta alaan kovaa kyytiä. Ne saivat toissapäivänä omat pienet gagga-astiat ja ruoka on alettu muussata tarjolle sen varalle että nämä vikkelät fiksuilijat vaikka haluavatkin sitä maistaa.
Tässä R-tytöt Rihanna & RosaLie joista luultavammin Rihanna on varattu.

Ja sitten RocketMan ja Razorblade Kiss poitsut. Mietin että jos jostain sopiva kotonen toiselle poitsuista löytyisi voisi sen sijoittaa.....

Tämä tällä erää täältä Hyvinkään perukoilta :O) Facesta löytyy pennuista enemmän kuvia ja kotareille on tulossa hieman muutoksia mutta stay toon :)

Ei kommentteja: