24.5.2009

Sunnuntaipäivää

Vihdoinkin paistaa pilvettömältä taivaalta täysillä. Nyt olisi valjastelumahikset vaan laiskuus on iskenyt, ei vaan ehkä kompuroin pihalle kissoineni.

Alli, Taika ja Nafti ovatkin paistatelleet tarhassa aurinkoa. Vauvan vaunuissa loikoaa kolme kissaa mytyssä suorassa auringonpaisteessa välillä kurkotellen ja haukotellen tai tassujaan ojennellen. Kuvia saisitte jos olisi kamera jolla ottaa (se meni huoltoon vihdoin ja viimein)

Alli nappasi taas kerran linnun lennosta. Ilkeää kun nuo peipot sun muut pikkutirput väkisin änkee tarhaan. Turha sanoa että rotukissoilta olisi vaistot jalostettu pois. Taitaa olla ne niin syvälle juurtuneet että vaikka joukkoon sekoittaisi elefanttia niin metsästysvietti pysyy :D Noh tuo lintu roikkui Allin suussa ja se tuli vilkkaasti sisälle sen kanssa. Jari nappasi kissan kiinni, vei ulos ja käski irrottaa. Ja Alli irrotti. Lintu lensi välittömästi kanaverkon läpi vapauteen. Toivottavasti se on kunnossa ja kertoo kavereilleen ettei kannata änkeä nokkaa tänne.

Roni-pojun kotiutuminen suoriutuu blogin mukaan hyvillä mielin,vanhempi Unja-rouva hieman kärttyää mutta ehkä sen on otettava se äidin roolin ja opetettava pienelle talon tavat! Rene täällä meillä on parantanut hyvin leikkauksestaan ja paahtaa mennä vanhaan omaan tyyliinsä tukkaputkella. Jonkin verran velipoikaa ikävöitiin mutta sittemmin on keksitty roikkuva amppeli ja niin se vaan teki sen mitä yksikään muu kissa/ pentu ei ole meillä tehnyt nimittäin roikkui kuin apina siellä mölyten omiaan.

Lisätäänpäs vielä en tiedä nimittäin olenko koskaan kertonut mutta ajoittain minulta kysellään mistä kasvattajanimemme kertoo. Se ei kerro mistään muusta kuin mielikuvituksen puutteesta :) Ja tulee Jarista ja le Leenasta ja cat's siihen perään eläinlajista. Se ei ole siis huonon englanninkielen tulosta tai muutenkaan viittaa mihinkään vaikkakin Google kertoo että Jale niminen bändi onkin ainakin ollut olemassa :)

Ei kommentteja: