17.5.2009

Pirokkia ja kissoja

Lähdin sitten naruepisodin jälkeen käväsemään Pirokissa . Sinne oli ilmoitettu Pete mutta se estyi saapumasta paikalle. Olin sitten ihan turistina morjestamassa tuttuja ja ihailemassa kissoja. Minnan Kaapo veti potin itselleen,onnitelut siitä tämänkin kautta!Satun Lara valmistu championiksi ja onnittelut siis sinnekkin!Tänään siellä on keikkunut Peten kaksi liilalasta ja kukaan ei minulle siitä kertonut, ihan vääränä päivänä siellä siis olin nähdäkseni nämä herkut. Näin siellä kuitenkin Mirkan Nallen jota olen kytiksynyt joten silläviisiin ihan tärkeä reissu.

Kotiin palatessa oli sitten paljon pohdittavaa. Nelia kasvaa Helsingissä ja varmaan ensi syksynä alkaa jo viimeistään juoksut. Tulee olemaan jännä seurata mitä Katariina saa tytön kanssa aikaiseksi. Tässä on nyt useampi naaras mennyt minulta ohi suun ja omat suunnitelmat on hiukan hakosessa sen myötä. No ei tässä ole kiire minkään suhteen.

Eryyn on ilmoitettu Taika, saa nähdä miten liakn siellä käy. Taika on sellainen lamppuharjakissa joka siis pörhistelee karvojansa ja nuorena muutama tuomari tuumasi että se ei ole hyvä juttu.Samat jutut sillä on edelleen, set on sen tavaramerkki.
Rene on muuten löytänyt kodin. Se kastroidaan pian ja toivuttuaan siitä se muuttaa uuteen kotiin.Peten pennuista omaa kotiansa etsii vielä Skazki Mila ja Miro,kauniit laikut. Minusta on suoranainen ihme ettei niitä ole jo varastettu omiin koteihinsa!!!

No tulipahan taas lörpöteltyä ja nyt täytyykin lähteä viihdyttämään saunatonttua..
Hyvinkää vaikenee hetkeksi :)

1 kommentti:

Satu kirjoitti...

Kiva oli nähdä... minä kyllä oikeasti unohdan laikkukasvatuksen Iiriksen pentueen jälkeen, kun ei näköjään noita lehmiä kukaan tahdo :( Kumma juttu kyllä, lapsoset kaunistuvat ja reipastuvat päivä päivältä, ihania kissanalkuja ovat.