30.6.2009

Auringon paisteen keskeltä

Huh, aika kirjoittaa taas hieman kuulumisia. Näin ei pentue aikaan ei ole niin paljoa kerrottavaakaan oikeastaan. Päivät soljuu tasasen tappavaan tahtiin kissarintamalla ja kaikki tekeminen liittyy paremminkin kaksi jalkaisiin lapsiin joiden vesipetomaisuutta lisätään uittamalla päivittäin.

Kuulin että Alfa Feliksen Tica näytely pidettäisiin eteläsuomessa ja aloin heti kyselemään onko kukaan kiinnostunut lähtemään kanssani kokeilemaan tätä paljon puhuttua näyttelyä. Nyt näyttäisi siltä että se näyttely toteutuu ja saan vielä kavereita mukaan ettei tarvitse yksin ihmetellä :) näinpä meiltä ilmoitin Taikan sinne, Allin karvat ovat vielä kasvamatta naruepisodin takia.

Ronin vaihdosrekkari tuli liikuttavan nopealla ajalla takaisin ja poika on nyt virallisesti mustasavu laikku niinkuin emonsakkin vaikkakin variantti eli pitkäkarva itämaiskasvatukseen tarkoitettu. Muutama kysely siitä onkin jo tullut mutta aivan liian lähisukua mielestäni ja näin ollen ole niistä kieltäytynyt. Ronista on Maiju napsinut uusia kuvia ja laittanut blogiinsa, silmät saisivat olla vihertävämmät kyllä :oI Roni on ilmoitettu Rurokkiin.Olisi kiva jos Roni saisi edes yhden pentueen aikaiseksi.

Kauniit ilmat on suosineet mutta kissat ovat pääsiassa vain nukuksineet johtuen kovasta lämmöstä, takapihan tarhan lämpötila nousee helposti melkein 40 asteeseen ja kissat viihtyvät sisällä. Illalla kun viilenee niin kattimukset alkavat rälläämään. Taika ja Alli ovat tätä nykyä ihan bestikset keskenään ja joukkoon pääsee Nafti välillä pelleilemään. Lempi on liian ylhäinen alkaakseen Allin kaveriksi, se ennemmin nysvää Taikan ja Naftin kanssa.

Sain myös kuulumisia Lillista ja Petestä.Molemmilla menee omissa kodeissaan tätä nykyä hyvin. Olen onnellinen molempien puolesta.

9 kommenttia:

saila kirjoitti...

Alfan heinäkuun näyttely on ainakin kutsun mukaan Kuopiossa..? Vai tarkoititko FINTICAtin näyttelyä elokuun alussa?

Jalecat's- kissala kirjoitti...

Mä sain sellaisen tiedon että tuo Alfan näyttely siirretään Kuopiosta Etelä -Suomeen tarkemmin Riihimäkeen 11.7-12.7.09 osallistujamäärän vuoksi. Sinne olen ilmoittautunut :)

saila kirjoitti...

Aijaa, no se muuttaa kyllä sitten kokonaan suunnitelmat... Sijoitustyttö ei sitten pääsekään sinne :( Mutta itse kyllä paremmin...
Minkähän vuoksi yhdistyksen sivuilla ei ole mitään tietoa, moni kuitenkin ilmoittautuu näyttelyn sijainnin perusteella. Pitänee kysyä toimihenkilöiltä..

Jalecat's- kissala kirjoitti...

Joo mä kans ihmettelen että miksi kotisivuilla ei ole asiasta mainintaa mutta sitten ajattelin että kai ne ovat Kuopioon ilmoittautuneille laittaneet yksityisesti viestä. Näin nyt jokatapauksessa on kai käymässä, ihan nyt soitin ja varmistin henkilöltä joka minulle asiasta alunperin mainitsikin ja hän vahvisti että Riksussa on,samoina päivinä.

Jännä juttu :oI

saila kirjoitti...

No nyt on Alfan kotisivuilla tieto, mutta sähköpostikyselyyn en saanut vastausta. On erikoista.

Jalecat's- kissala kirjoitti...

Luulen että paikkakunta vaihdos on tapahtunut aika nopealla tahdilla.Luulis myös että rahat saa takas tai siirrettyä toisen kissan tai muuta vastaavaa...
Etkös sä ole Tica kasvattaja?

saila kirjoitti...

En ehtinyt ilmoittaa kissoja, kun tänään illemmalla olin ajatellut tehdä sen saatuani varmistuksen saisinko matkaseuraa Kuopioon. Eli muuta vahinkoa ei tullut kuin se ettei nimenomaan tähän näyttelyyn osallistumaan luultu ja haluttu kissa nyt pääsekään.
Juu, kyllä olen ja siksi nämä ainokaiset TICA-näyttelyt toivoisikin onnistuvaksi.
Yhden kissan varmaan kotoa ilmoitan ja lauantaiksi tulen Riihimäelle. Ilmoittautumismaksut jos olisivat hieman inhimillisemmät, niin voisi useammankin kissan viedä.

Jalecat's- kissala kirjoitti...

No onse kyllä huonosti informoitu tuo kokonaisuudessaan. Mekin tullaan lauantaille vain hinnan takia. Kuulutko sinä sitten siihen toiseen yhdisykseen?
Saas nähdä millaisen sekasorron saan aikaiseksi siellä :D

saila kirjoitti...

Kuulun toiseen yhdistykseen juu, en enää tähän kyseiseen.
Olikos Taika vielä leikkaamaton? Saadaan sitten ainakin kahden naaraan kilpailu siellä jos ei muita naaraita rodusta tule :D Saas nähdä.
Suosittelen ilmoittautumista elokuun alun FINTICAtin näyttelyyn myös. Sinne en itse pääse, vaikka kasa kissoja tuleekin...