13.6.2009

Huh hellettä

Muutaman päivän viileyden jälkeen arska paistaa, sen kunniaksi toki pitää pysytellä kotosalla ja duunailla kotisivuja :D

Kotisivut on saaneet kivan satsin uusia kuvia sinne ja tänne. Kissat kohta sai stoorin menneisyydestä tähän päivään, sijoituspentueet oman sivunsa ja kuvansa. LÄhes kaikki kissat uudet kuvat ja näyttelyissä käyneet päivityksen tuloksiinsa. Muutaman itseäni kiinnostavan linkin lisäsin myös. Herkuttelemme myös salamyhkäisyydellä, etsii vaan ihmeteltävää kotisivuilta jos jaksaa kiinnostaa :D.

Kohta puoliin pitäisi lähteä katsastamaan Skazki-kissalan yhtä N- vauvaa Vantaalle. Natan sai kodin Sallan ja Jaakon luolta. Natan on tuonut heille iloa paljon Cassiuksen lähdön jälkeen. Harmikseni minulla ei ole toimivaa hyvää kameraa edelleenkään joten kuvia tuskin tuosta reissusta tulee yhtään.

Olen myös alkanut katsastelemaan pentuemarkkinoita hissuksiin. Jossain vaiheessa,eikä todellakaan ole mikään kiire olisi aika saada taas uutta verta kissalaamme. Saa nähdä missä vaiheessa mitäkin tapahtuu, hiljaa kuitenkin hyvä tulee ja onhan minulla Taika ja Nelia.

Ei kommentteja: