1.7.2009

Variantteja ja variantteja

Juu kehräystä ilmassa.

Sain tuossa pentu uteluita ja tarjottuani kaikki vapaana olevat pennut ensin kerroin omia suunnitelmia ja vähän muidenkin joiden tiedän pentuja tekevän. Sain kasan ihmetystä että miksi en tee pitkäkarvapentuetta ja hymähdin siihen että jaa millä :D
Anteeksi vaan kaikki mulla on niin paljon luppoaikaa että tutkin kaikkien sivut ja jos kyselyitä tulee niin ehdottelen minkä kerkiän ;)

Tässä on nyt jonkin aikaa ollut sellainen tilanne että materiaali Suomen kokoisessa pläntissä kiertää kehää ja kaikki uusi imaistaan enemmän kuin mielellään käyttöön. Variantteja on siis meille seuraavaksi luvassa jos suunnitelmat vaan onnistuvat, herkullisilla väreillä. Jos ei, tulee puhdas lyhytkarva pentue herkullisilla väreillä (se käännetään sitten sopivassa vaiheesa pitkäkarvapuolelle sekin). Täyttä puhdasta pitkäkarvapentuetta en ole edes koskaan kasvattanut, sen aika on ehkä ensi vuoden puolella Nelian kanssa. Kerta se olisi sekin ensimäinen jota kuolavaluen tietysti odotan :D

Hopean kanssa pelailu asettaa myös omat ehtonsa joten parempi variantti kuin tarkkailulista ;D (tämä oli sitten köyhä vitsi)

1 kommentti:

Unknown kirjoitti...

Ei varianteissa mitään vikaa ole, päinvastoin! Laajentavat kummasti rotujemme muutoin kapeaa geenipohjaa ja ylipäätään mahdollistavat pitkäkarvakasvatuksen. Minä tykkään ja en voi kuin kummastella niitä, jotka eivät hyvän variantin päälle ymmärrä. :)