21.6.2009

Kuulumisia..

No niin, arvatkaapa vaan kun facebookissa on My Zoo peli että kuka on jäänyt sen koukkuun ihan totaalisesti. Siellä on mennyt kaikki aika pelatessa ja kasvattaessa eläintarhan eläimiä niin että oma blogi ja kotisivut jäi ihan nallinkalliolle. No Juhannustauko ei tee kenellekkään pahaa :)

Surokkiin en ole saanut ketään ilmoitettua joten menee se näyttely ihan turistina ollessa taas ja Rurokkiin sitten kasasin pienen kasan; Taika, Roni ja ?

Ja kuka tämä ? sitten on niin se olkoon salaisuus mutta kuvasen voin siitä läiskästä. Kävin sellaista katsomassa tänään ja fiilis vain varmistui entisestään

Aivan, se on paljolti karvasempi tapaus kuin Itämainen pitkäkarva ;)
Tuleva viikko tulee myös olemaan kiireinen sillä saan viikoksi vieraita tänne meille enkä nyt puhu karvaisista kavereista vaan ihan ihmisistä. Toki meille on tänään tullut myös viikon vierailulle Papillonhava; Maukka Perusjätkä!

Muutaman kuvan voisin vielä lätkäistä näin loppuun, ne on otettu Pinkillä (känny) jote taso ei ole päätä huimaava. Sen lisäki osa niistä on tosi vanhoja mutta peruslaiskuus on estänyt niitä aikaisemmin saaduksi koneelle.
Alli ja mun sorjat sääret ;)

Kaneli-Kukua hakemassa Ruotsista

Minnalta tilattu uusi jättipesä ja Lempi. Pesä ei saa ansaitsemaansa oikeutta tässä kuvassa mutta parempaakaan ei ole tarjolla

Loppuun sitten kalastusyritystä

Saalista ei kissojen harmiksi tullut :( mutta ensi kerralla parempi onni toivottavasti :)

1 kommentti:

Ansku kirjoitti...

Vai sellaista luvassa. Kattelinkin jo naamakirjassa, että aika karvaisia suunnitelmia sulla :D

Pitäisköhän munkin kaivaa tää laiska perse täältä jostain sohvatyynyjen välistä ja könytä itteni johonkin näyttelyihin pällistelemään?

Aurinkoa koko porukalle :)