6.2.2009

Skazki M-pennut 10 viikkoa ja muuta

Nyt ei ole tulossa kuvia koska en ole niitä kerennyt napsia uusia kenestäkään. Kotisivuja laittelin hieman uuteen uskoon,pentueet sivuja siistein ja lisäsin jokaiseen näyttelytuloksia. Saas nähdä jaksanko niitä päivitellä sitten..ei sillä, kovin moni jälkeläinen ei kyllä aktiivisesti näyttelyissä käy joten päivitettävääkään tuskin ihan hirveästi tulee.

D-pentueenkin päiväkirjaa aloin jo täyttämään niin ei sitten loppuun jää niin kauheasti muisteltavaa. Pennut saivat jo nimetkin, en toki vielä ole rekkaripapruja laittanut menemään mutta kissanristiäiset viettiin kuitenkin. Reneksi kutsuttu sininen poju availi eilen silmänsä, ei se niitä raotellut vaan rämpsäisi luukkunsa heti auki. Roni-poju siristelee tämän päivän kunniaksi kumpaansakkin. Molemmat painoivat lähes 250g 9 päivän hienossa iässä. Rekkarinimiksi kaavailin D-rooleria (mustavalkoinen) ja D-reameria (sininen) ja nuo kutsumanimet juontavat niistä väärän koivun kautta. Keksikööt sitten uudet kodit paremmat jos ei miellytä :D
Taikan haavakin näyttää jo hyvältä, se on kauniisti mennyt umpeen ja tikit alkavat irtoamaan ja liimaus on alaosasta pysynyt hyvin. Kipulääkitys on lopetettu ja antibioottikuuri jatkuu normaalisti loppuun.

Skazki M- pennut täyttävät tänään 10 viikkoa. Ne ovat varsin villissä iässä ja kantelevat kaiken eteensä osuvan aarteena nukkupaikoilleen haudattavaksi. Yläkerran ja alakerran keittiön lisäksi kiinnostaa nyt olkkarikin kauhiasti. Alli vielä ajoittain sähistelee vauvoille alakerrassa ja alkaa sitten leikkimään niiden kanssa mutta yläkerran kuningattarena Tyyne sitten sähistelee Allin tullessa yläkertaan. Ne ovat kuitenkin kiinnostuneita toisistaan selkeästi.Painot pennuilla heittelee 1080-1340g Maksimin ollen pienin ja Miroslav-veljen pullein.

Maksimillahan oli se silmätulehdus johon jouduimme ihan hakemaan antibioottikuurin,liekö pienempi paino siitä alkujaan? Maksim on kaikista rauhallisin muutenkin ja se rakastaa sylitellä ja paijauksia.Toki Maksi leikkiäkkin osaa mutta se vaan on niin suloinen tapaus tillittäessään silminänsä suoraan ihmiseen ja kiivetessään syliin kurraamaan. Miroslav on painijasukua ja se rakastaa myös viipottaa kovaa kyytiä rappusia hujoppikoivet solmussa edestakaisin. Se myös helposti huomionhakuisuuttaan alkaa narskuttelemaan varpaita,ihan vain saadakseen huomiota.

Marina on sellainen äitinsä kopio,ihastuttava ja suloinen. Se kulkee emonsa perässä ja matkii kaikki äitinsä teot ja käyttää ääntänsäkkin yhtä autuaana kuin emonsa.Milana taas on itsenäisemmän oloinen ja leikkisätapaus sekin, sillä ei ole niin paljoa juttua kerrottavaksi kuin siskollansa mutta veskipaprut ja kynät saavat sen ihan haltioihin. Näitä olisi kaikkia kiva nähdä näyttelyissäkin mutta ei se varmasti hyvän kodin este ole vaikkei ne asiat kiinnostaisikaan.

Sitten muihin asioihin. Jari on lähdössä matkalle ja tullessaan takaisin sillä on toivottavasti mukana jotain suloista ja 12 viikon ikäistä pitkäkarvaista. Tuo matkalainen sijoittautuu uuteen kotiinsa heti maanantaina ja kaverikseen se saa B-pentueemme Rimpulan ja Bingun. Kuvan vilautus likkojen blogissa nähtävillä! Toivottavasti kaikki menee hyvin ja hommat toteutuvat suunnitelmien mukaisesti loppuun saakka!

2 kommenttia:

maarit kirjoitti...

Onnea uudesta tulokkaasta.. kuvat on bongattu sieltä jo kahteen otteeseen! :D

Satu kirjoitti...

Täälläkin jännityksellä odotetaan millainen ihanuus saapuu joukon jatkoksi :-)