16.2.2009

Lilli mussukka

Aika varmaan kertoa Lillin kuulumisia :)

Lillihän etsi uutta kotia koska se silmin nähden hermoili muista kissoista, lähinnä leikkaamattomsita versioista ja niiden hormonihöyryistä. SE koti löytyi Hämeenlinnasta Marian ja Mikon luolta ja tytteli on asuttanut nyt heidän kotiaan muutamia kuukausia. Olen sitä kertaalleen käynyt katsomassakin siellä ja kaikki vaikuttaa ihan hyvältä ottaen huomioon että yhteen on pantu 3-, 2-ja 1- vuotiaat kissat. No ihan ilman suhinoita ja murinoita ei tietenkään ole päästy mutta niin hyvin kuitenkin että Lilli sinne jää asumaan uusien kavereiden kanssa. Täytyy sanoa että hyviä koteja ei ole aikuisille kissoille ihan joka puun oksalla ja saan taas olla onnellinen yhden sellaisen löytymisestä!

Tässä muutama kuva tytöstä aurinkoa paistattamassa ikkunalaudalla, täytyy katsella ajan kanssa nuo muut kuvat kanssa ja muokkailla ne oikeankokoiseksi. Just nyt ei aika siihen riitä kun vatsatauti on taas vallannut perheemme kaksjalkaiset :(
Mutta nyt siis Lilli <3Mariaa ja Mikkoa kiinnostaisi näyttelytkin ja olenkin luvannut heitä niissä asioissa jeesailla. Katsotaan!

2 kommenttia:

maarit kirjoitti...

Hienoa että löytyi hyvä koti! :D

Satu kirjoitti...

Paranemista kaksijalkaisille!! Kunhan vähän tokenette niin ottakaahan lisää pentukuviakin :-)