11.2.2009

Shampanjakin kuohahtaa kun sitä ravistaa ja avaa.. :)

Seuraa litanja tekstiä :)

Hyvät ihmiset, ei savua ilman tulta. Jos kaikki on mennäkseen pieleen niin yleensä se sitten menee niin ja sille ei sitten voi mitään.Polvellani istuu 12 viikkoinen kanelivauva kertoen innostuneesti omia juttujansa (juujuu kuvia on tulossa) Tyttö on varsin suloinen tapaus,todella seurallinen, juttelevainen,kaunis ja elegantti tapaus! Hommahan meni sitten niin että se piti hakea sieltä Ruotsin maalta "kaksi kertaa" koska joskus vaan tapahtuu asioita joita ei osata ottaa huomioon ja niinkuin jo sanottu ei savua ilman tulta..Onneksi Inge-Marie ja Angela olivat hyvinkin humoristisiä ihmisiä ja ymmärsivät kommellukset. Tulipahan risteiltyä ja Kiitos Minna kaikesta ;) Kuvia laitan seuraavaan viestiin.

Taikan vauvat voivat hyvin, simmut auki ihmettelevat maailmaa ja sen kummallisuutta. Tässä vaiheessa ne näyttävät lähinnä pulleilta siskonmakkarapallukoilta ja sain kaiken sopan keittämisen jälkeen itselleni mahtavat naurut aikaiseksi kun mussukoita aamutuimaan seurasin touhuamassa. Taikakin on jo täysin parantunut sektiostaan. 2-viikkosikuvat tulossa näistäkin menijöistä!

Skazki M-pentueelle on varattu tehosterokotteen anto aika tämän kuun loppuun, kakaralaumalta saa rauhan ainoastaan syöttämällä ne tainnoksiin.Mutta sitten taas ne kuluttavat niin kamalasti että eivät ehdi kasvattaa samanlaista röllövatsaa kuin esim isänsä sai tehtyä tuossa iässä :D No sitä nyt ei kukaan pistä pahakseen, todellakaan. Se on meinaan hassun näköinen se roikkuva nahkapussi pienessä jos isossakin kissassa.

Mutta nyt lähden kuvaamaan yllämainittuja tapauksia ja sitten saattekin katsella ja ihmetellä...

Ei kommentteja: