12.2.2009

Kaneli tyttö omaan kotiinsa

Kaijsa- flicka on lähtenyt eilen illalla sinne kotiinsa johon se on alkuperäisesti suunniteltu asumaan, toki omistajuus pysyy minullakin. Toivotamme teille kaikkea hyvää ja Rimpulalle ja Bingulle hermoja kestää pientä paljon puhuvaa tytönheitukkaa.
Katariinan ja poikien sydämet se varmasti valtaa sadasosasekunnissa. Nyt muutama kuukausi kotiutumista ihan rauhassa ja sitten ehkä näyttelyihin.Katariina poikinensa varmaan vaihtaa tytön kutsumanimeä vielä kertaalleen koska Kaijsa tuo mieleen liian monta tuttua ihmistä tms, se on toisaalta harmi koska minusta se sopi tyttöselle oikein hyvin mutta suotakoon se heille. Menen katsomaan kolmikkoa lauantaina samalla kun hoidan Peten Fercatin pentueen paperiasiat kuntoon ;) On kiva nähdä kaksi siniveristä ylimystä ekaa kertaa!

Yritin tässä etsiä meidän kaikkia kissanleluja, siis hiiriä,huiskuja,palloja ja veskirullia yms mutta mistään ei löytynyt mitään. Ihmettelin siinä aamukahvin voimin että mihin ne on kaikki voineet kadota...sitten yksi tippu rappusilta alas ja perään juoksi Tyyne..se haki lelun äkkiä takaisin. Kiipesin jäykällä selälläni yläkertaan ja mitäs huomasinkaan? Kaikki lelut on varastoitu Tyynelle ja pennuille, äitiyspakkauskoppaan.Koko viisikko siellä niitä ihaili, aarteitansa.

Jalecat's Deet koittavat hoiperrella koivillansa,ainoa vaan että ne ovat niin pulleita että pienet jalat joutuvat koville ja pyllähdys on varma. Molemmat jäpikät urputtavat epäonnistumistaan kovalla äänellä ja koittavat onnistua ottaa muutaman hoipertelevan askeleen. 15 päivän hienossa iässä pennut painavat Rene 365g ja Roni 354g. Taika-mamma on pitänyt poissaoloani (Kaijsan hakureissu) huonona asiana. Sain pennut viereeni yöllä ja Taika makasi päälläni koko yön. Selkä ja jalkani joka alkoi jo olemaan paremmassa kunnossa on taas hieman huonontunut. Matka ja viime öinen paikoillaan oleminen (en halunnut liikkua koska tunsin syyllisyyttä (omat raskaushormonit??) Taikan jättämisestä)tekee tehtävänsä minullakin ja on ehkä syytä pysytellä tiukasti vaakatasossa ja koittaa levätä. Onneksi suurin draama on jo takana ja ehkä tälle nauraa vielä jokupäivä :)

Ei kommentteja: