31.8.2008

Lomat ohi

Tänään on minun kesän viimeinen päivä, huomenna alkaa opinahjo ja viikonloput täyttyvät töistä.

Sain eilen viestin että Dooris on alkanut juoksemaan, tyttö on vain 7kk joten kasvamista täytyy tapahtua ennen sen suurempia suunnitelmia. Olemme jo kyselleet kollia tytölle, kyseessä tulee olemaan SYSxOLH yhdistelmä nyt kun Dooris kerran vaihtoi väriä. Jos ja kun asia lyödään lukkoon päivitän yhdistelmän kotisivuillekkin pennut sivulle. Aivan, takapakeista huolimatta olen päättänyt käyttää molempia nuoria naaraitani kasvatukseen jollei lisää ongelmia esiinny.

Taikan kanssa olen myös tutkaillut kollimarkkinoita, ensimäinen ehdokkaani on luonnollisesti oma kollini Pete. En vain todellakaan tiedä tulenko tämän yhdistelmän tekemään, millaista on elo kun talossa on toimiva kolli ja juokseva naaras. Ainakin vielä Taika pihtaa eikä osoita merkkejä juoksuihin. Se kuinka kauan perheen hermot taas kestävät Peten joikhaamista ja ajoittaista paloletkuna olemista en voi ennustaa. Toiveissa kyllä olisi käydä seuraavaksi pojan kanssa meren toisella puolella.Tämä sijoittuisi marraskuuhun ja sen jälkeen jos Taika vain juoksisi voisi yhdistelmä onnistua. Aika näyttää.

Pystytimme perjantai-iltana n.100l akvaarion. Meillä on aikaisemminkin altaita ollut, suurin noin 400l jonka sydän murtuneena annoimme kiekkoineen eteenpäin aikoinaan. Sen jälkeen olemme ajoittain keskustelleet uuden pienemmän altaan perustamisesta mutta kirvelevä menetys on estänyt.Tuossa tuo nyt pörisee ja parin viikon päästä se ehkä saa asukkaita. Taika on altaasta innoissaan, siellä on uinut häntä ja tassut ja upotti se sinne kerran päänsäkkin. Kunhan kamera ehtii likan tohinoihin mukaan saatte kuviakin.

Tämä tällä kertaa, huomenna ehkä lisää..

Ei kommentteja: