19.8.2008

Rurok lähestyy

Vahvarit tulivat jo viime viikolla. Lauantaina Kristiina Rautio arvostelee Peten ja Taikan. Huisin jännää, on mielenkiintoista saada hänen arvionsa näistä kahdesta!
Wendel Stoopille arvosteltavaksi menevät Cera,Alli ja Lilli. Myös tämä tuomari on uusi tuttavuus meille. Sunnuntaina tuomarijako menee niin että Uddinilla on Pete,Taika ja Lilli. Allin arvostelee Thea Friskovec.

Lähto lauantai aamuna on aikainen,olen jälleen lupautunut auttamaan työnmerkeissä Rurokissa. Onneksi Katariina, B-pentueen Rimpulan ja Bingun omistaja on luvannut auttaa kissojen kanssa tarvittaessa. Jännittävää on myös nähdä miten Lilli näyttelyt ottaa, se on viimeksi ollut yli vuosi sitten näyttelyissä, vielä mielenkiintoisempaa tottakai varmasti on se kuinka märkä on kotimme Peten johdosta näyttelyiden jälkeen :D Pete pitää konserttiaan aamusta iltaan (ja yölläkin), se on varma siitä että joku on varmasti hänestä kiinnostunut ja jos vaan tarpeeksi aarioita laulelee niin joku tulee läpi seinien.

Loman alkaessa on hyvä kerätä voimia tulevan viikonlopun työurakkaan ja laitella rauhassa kissoja valmiiksi. Minna, Taikan kasvattaja on jälleen suostunut tekemään meille muutamat uudet verhot, toivottavasti ne valmistuvat viikonloppuun mennessä!
Jostain on revittävä hieman aikaa tutkailla rivistöjä luettelon kanssa jotta näkisin muutaman kiinnostavan tapauksen ;) Ai niin ja olen luvannut esitellä Katariinan eräälle kanelin kasvattajalle :D

1 kommentti:

Minna kirjoitti...

Verhot olisi tarkoitus olla mukana lauantai aamuna kun saavutaan paikalle ;)
Ja mä voin kanssa autella kissojen kanssa kun meillä ei ole kuin kaksi mukana.