24.8.2008

Rurok 23-24.8.2008

Mukana Rurokissa lauantaina siis; Alli,Lilli,Taika,Dooris ja Pete.
Dooriksen ensikerta, vauvalta valui löysät silkasta kauhusta. Tyttö kävi silti värintarkastuksessa ja kas vain! vaihtui kilpikonnasavusta pelkäksi kilpikonnaksi. Näyttelyarvosteluna EX1, Tp valinnoista jättäyimme pois ja pelokas vauva pääsi nopeasi takaisin kotiinsa. Olen kuitenkin iloinen että sain tytön paikalle!

Taika oli aamusta jo ärtynyt, se sihisi ja puhisi ja loppujen lopuksi räki. Tyttö pääsi arvostelussa vielä tuomarinparas valintoihin mutta tie tyssäsi siihen. Yleisvaikutelmaksi Rautio kirjoitti: Lupaava jutteleva nuori daami. Ja vaikka likka hieman säksätti niin Rautio tuumasi että kiroileehan se mutta käyttäytyy.

Lilli, meidän pieni suklaanappi! Se purrasi ja kiehnäsi ja oli niin ollakseen, se marssi tuomarin pöydällä tuomaria pusuttelemaan ja pääsi sen avulla tuomarin paras kilpailuun mutta tippui sitten pois. Serti kuitenkin tassuissaan. Oikeastaan kaikkea Lillistä kehuttin ja tiedetäänhän me että tahtoessaan tyttö on varsinainen unelma.

Petepoika sai kehuja yleisvaikutelmastaan, koostaan ja käytöksestään. Tuomarin paraskisoissa se ei kuitenkaan riittänyt vaan voiton vei toinen.

Alli-mamma sai oman sertinsä, kehuja kauniista hopeasta vaikka ensi alkuun tuomari alkoi inttämään ettei kissa ole hopea. Karvaa kääntäessä tuomarin ilme oli jokseenkin mielenkiintoinen ja se hän kävikin koko mamman kropan kauttaaltaan läpi hämmästellen kuinka tasainen kaunis hopea se onkaan. Ja niinhän se onkin. Tuomarin paraskisassa Alli tippui tyttärensä Lillin kanssa kuitenkin matkasta pois.

Siitosnaaras kisassa Alli keräsi pisteitä Peten,Lillin ja Rimpulan voimin ja sijoittui kategorian parhaaksi siitosnaaraaksi 70,2500 pisteellä. HYVÄ ALLI!

B-pentueen Rimpula ja Bingu olivat jälleen kerran paikalla. Rimpula ujuttautui myös tuomarin paras kisaan loistavalla hopeallaan ja rauhallisella olemuksellaan.Rimpula valmistui tänä'än yhdessä emonsa kanssa Premioreiksi :) Onnea Rimpula!!!! Bingun kävi kehnommin. Rautio tuumasi ettei se ole hopeaa nähnytkään ja vahvisti sen vielä useammalla tuomarilla ja niin vai kävi että tyttö sai heittää hyvästit luokassa 10 saaduille serteille ja aloittaa alusta uransa. Voi harmi :( Tytössä on kuitenkin potenttiaalia ja toivotavasti sitten sinisenä jatkaa sertiensä keruuta!

Sunnuntaina paikalla Alli,Lilli,Pete ja Taika. Jalecat's Cassius esiintyi myös ensikertaa. Alli sai jälleen sertinsä,samoin Lilli valmistuen Premioriksi. Pete sai sertinsä myös ja kehuja isosta olemuksestaan ja haukkuja taas pienistä korvistansa sekä lyhyehköstä hännästä kroppaan nähden.Hajustimme myös ahkerasti morsianehdokaalle liinaa koko viikonlopun!! TP valintoihin meiltä pääsi vain Taika joka tänään käyttäytyi kuin pieni unelma,eilisen päivän rähinät olivat taas menneen talven lumia :) Valinnoissa kuitenkin jälleen kerran tipuimme pois!

Cassius senkuin komistuu,sydän jätti lyönnin välistä pojan nähdessäni. Upea pää,kaunis suora profiili,hyvin asettuneet korvat ja isot! Kroppa saisi olla pidempi,häntä oli sopusuhtainen ja puuhkamainen. Silmät olisivat saaneet olla vihertävämmät mutta minkäs teet,eihän kummallakaan vanhemmallakaan silmät olleet huippuja. Uddin ei kuitenkaan pyytänyt sitä tp valintoihin vaikka antoikin hyvän arvostelun ensikertalaiselle joka vaikutti siltä että olisi aina ollut näyttelyissä. Toivon todella että Jaakko ja Salla innostuvat kaikesta huolimatta poikaa tuomaan esille ja mahdollisesti jopa pitämään leikkaamattomana!!!

Hyvä näyttely vaikkei taaskaan mitään sen suurempaa,tasaista tahtia ollaan eteenpäin menty mutta niinhän se on että ei kukkokaan käskien laula!

Ps. Ai niin, tapasin erään todella hurmaavan CRX neitokaisen... <3

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onnea uusista titteleistä! :)

Minna kirjoitti...

Lillillekin onnittelut Premiorista.

Anonyymi kirjoitti...

Alli rulaa! Se voi ottaa täyden kunnian myös lastensa titteleistä. Supermamma!

t. Allin bändäri

Satu kirjoitti...

Cassius oli muuten tosiaan lupaava. Että terveisiä omistajille vaan, pitkäkarvakolleista on aina pulaa...