24.7.2008

Pulinaa

Eipä tänne kummempia,kaunis kesäpäivä ja syliä kaipaavat kissat. Koitappa tässä kirjoittaa kun kimpussa on 6 kissaa..Niin 6 koska Pete elelee yksinään ja paistattelee aurinkoa ulkotarhassa tällä hetkellä.

Päivitin myös kotisivuja,laitoin eilisiin uutisiin muutaman kuvan ja reerasin muutoinkin joitakuita sivuja kuten linkit,pennut,etusivu yms.
Surokin vahvistus tuli sähköpostiin,mukana ovat siis Alli, Taika ja Pete. Taikaa ekaa kertaa junnuissa ja Pete toivottavasti vikaa kertaa avoimissa.Alli seikkailee vielä 10 luokassansa hetken aikaa.

Taika on kasvanut ja kehittynyt sopusuhtaisesti, luultavasti siitä jää pienikokoinen naaras pitkillä siroilla koivilla ja sopusuhtaisella piiska hännällä. Sen silmät saisivat olla vihreämmät, nyt niissä on rikinkatkua :) Luonteeltansa se on häikäilemätön mutta hyväsydäminen,se ei niiaille muille kuin Allille mutta Allille nyt niiailee kaikki :D Isoilla korvillaan Taika kuulee kaiken, siis aivan kaiken ja kommentoi märinä äänellänsä vienosti.

Juttelin tänään myös Dooriksen omistajan kanssa, Dooris on varsinainen hepsankeikka myös. Se on maistellut ihmisten ruokia omatoimisesti ja yrittänyt karkureissujakin muutamana otteeseen. Se haluaa paljon huomiota omistajaltaan ja saakin sitä. En malta odottaa elokuuhun jolloin nään sen taas.Rurokkiin se on lauantaiksi ilmoitettu vaan aika sitten näyttää ehdittiinkö tarpeeksi ajoissa ilmot laittaa.

Petestäkin sanon muutaman sanan. Se on hiljainen poika ruiskimaan, mikä on onni jo sekin. Minullahan ei ole ollut itselläni toimivaa kollia aikasemmin ja toisinaan yllätyn suuresti tuosta kollin valmiudesta hommiin. Se häikäilemättömästi pyrkii astumaan kaiken elollisen ja elottoman ympärillään ja päälle puunaa sukukalleutensa vimpan päälle. Oikeastaan Alli-mamma on ainoa joka poikansa saa kuriin mutta eihän Allia voi minnekkään laittaa niin ettei ihmisiä ole mukana koska siitä alkaa konsertti ja möykkä,se hyppii maailman tappiin ovea vasten ja kun se sitten vapaaksi pääsee tulee ja purasee nenästä..Kokeiltu on.

2 kommenttia:

Minna kirjoitti...

On siskossa ja veljessä jotain samaa, tuo kaiken kuuleminen ;) Meillä ei voi mitään tehdä, varsinkaan jos se liittyy ruokaan, ilman että takaa kuuluu näää ja kun katsoo niin Batmanhan se siinä. Pian nähdään millaiseksi neiti on kasvanut :)
Koitan laittaa s-postia kun joudan kirjottelemaan enemmän, ja kuvan niistä verhoista. On ollut jo yli viikon valmiina..

Anonyymi kirjoitti...

Nyt tiedänkin keneltä Rimpula-neiti on oppinut nenän pureskelun. Ja huuli on aikalailla herkkupala myöskin ;).