4.7.2008

Perjantaita

Viikko vapaa. Työskentelen kehitysvammaisten parissa Helsingissä, koen työni antoisaksi,asukkaamme ovat ihania,välittömiä ja valloittavia persoonia ja joka päivä on erillainen heidän kanssaan. Ihmisyyden erillaisuus on hämmästyttävää ja tässä työssä saa olla nöyrä joka päivä. Sillä jokapäivä kun näkee hymyn tai kuulee naurun tai voi se olla itkukin, joka on niin avoin,sydämestä tullut tajuaa kuinka me muut suuremmaksi osaksi pyrimme verhoamaan itsemme,peittelemään sisintämme ja esittämään jotain muuta kuin olemme.

Kissalaan ei kummempaa. Taika kasvaa kohisten. Se on edelleen varsin omapäinen etten sanoisi pässi prinsessan vaatteissa. Pete kollistuu myös päivä päivältä enemmän. Elo on suhteellisen rauhallista,ulkoilua tarhassa, niksipirkko tehtäviä,syömistä ja nukkumista.

Ciru on käynyt lääkärissä ja harmiksi tai onneksi mitään ei selvinnyt. Tyttö on fyysisesti terve. Vaihtoehdoksi ei jää kuin se että se on saanut rökitykset jommaltakummalta tai kummaltakin, siskoltansa Caralta tai Sheri maatiaiselta. Elo sujuu kuitenkin suhteellisen normaalisti sielläkin,Ciru vain haluaa olla piilossaan. Olen tietysti edelleen huolissani, itämaisen ei kuulu olla arka, syrjään vetäytyvä. Vaikka se saisi kerran nokkiinsa ei sen minusta kuuluisi käyttäytyä näin, se ei ole voinut saada KUNNOLLA neniinsä koska jälkiä ei ole jäänyt.No mutta spekulointi on turhaa, tärkeintä on että tyttö saisi nyt kunnolla useita kertoja päivässä syödäkseen pieniä annoksia,alkaisi kasvamaan ja kehittymään ja toivottavasti myös reipastuisi.

Kasvattajan roolista.Kun kissa on toisen omistuksessa voin minä vain kertoa oman mielipiteeni, voin suositella ja yrittää neuvoa.Jos en tiedä voin yrittää ottaa selvää, voin kysellä. Loppu on omistajasta kiinni.Koen olevani onnekas, pentujani on kodeissa joissa ihmisillä on jalat maassa ja järki päässä. Silmiä ei ummisteta asioilta vaan tilanteet kohdataan avoimesti. Kiitokset heille, loistaville kodeille!

Elokuun näyttelyt lähestyvät, hyvä juttu. Rurokkiin tulis ilmottautua nopeasti, taidan tänään sen tehdä..saas nähdä kuinka monta kissaa haalin kasaan :)

Ei kommentteja: