16.1.2011

IIK,aika rientää!

I-vauvat ovat tänään 2 viikkoisia. Ja varsinainen vilske on käynyt toisin kuin voisi kuvitella niin kasvattajan sähköpostissa. Katariinan mukaan vauvat ovat tissillä, nukkuvat ja ovat taas TADAA tissillä. Hyvä olkaa vaan :) kasvatte hurrrrrjan isoiksi.
Katariina keksi vauvoille nimet joten seuraavaksi kuvallinen, nimellinen, lempinimillinen sekä painollinen esittäytyminen.
Ekaksi Jalecat's Indeed "Indi",303g
Luultavasti Indi on variantti neiti ja etsii sijoituskotia

Seuraavaksi Jalecat's Inharmony "Nekke" jolla painoa on 282g ja luultavammin Nekke on pitkäkarva ja vapaa lemmikin etsijöille!

Seuraavaksi täpäkän oloinen Jalecat's Innocent aka Nessu. Nessu painaa 270g ja on mitä luultavammin pitkäkarva. Nessua on kysynyt omakseen koti Vantaalta jossa asustaa Nessun velipuoli Arska.

Sitten punainen poika Jalecat's Inorder joka on minusta variantti niin ikään ja painoa onrapsakat 315g. Eepoa on kosittu Tampereelle Kaapolle (G-pentue) kaveriksi.

Ja viimeiseksi mutta ehkäpä tärkeimmäksi Jalecat's Incase joka vaikuttaisi pitkäkarvalta. Kake on luvattu sijoitukseen B-pentueemme Peten kotiin Vantaalle! Kake on iso mies ja painaa 342g

H-pentueen varaus on niin että molemmat pojat Hopsa musta pitkäkarva sekä Herkko suklaa valkoinen yhytkarva kaipaavat vielä sitä omaa kotiansa. Hanista on yksi kiinnostunut koti mutta nämä alustavat varaukset ovat aina vain alustavia kun on pienistä kissoista kyse sekä kun pentyuja ei ole kukaan kotiehdokas vielä livenä nähnyt!

Ei kommentteja: