16.6.2010

Viisi viikkoa häistä on..

Isis voi hyvin, edelleenkään minulla ei ole tarjolla kuvia kasvavasta masusta koska en ole Lohjalla käynyt. Mutta Minna keroo lähes päivittäin kuulumiset. Hyvin piakkoin kuitenkin reissu Lohjalle on tehtävä jota pääsee masukkaa tutkimaan ja arvioimaan hieman silmämääräisesti. Tämä pentue on siitäkin jännä että tulossa on tosiaan tytöissä kilpikonnia joita minulla on ollut viimeksi pari vuotta sitten. Siegrefieldin puolelta tulee käsittääkseni hyvää turkinlaatua kuten myös Isiksen ja koska se on pitkällä karvalla niin se on erityisen tärkeää. Mutta toivottavasti pentuja ei tule niinkuin unessani 30:mentä sillä siinä vaiheessa tämä kasvattaja makaa pökertyneenä lattialla.

Maikku poikamme Kazik sai myös rekkarinumeronsa. Kyllä kissaliitossa nykyään toimii kaikki sataa ja tuhatta :) Siis viime viikon maanantaina postitin kirjeen illalla ja torstaina sain jo viestin rekisteröinnin onnistuneen!!! Muutenkin tuntuu että palvelu pelaa ja kysymyksiinsä saa vastauksia. Tuntuu hyvältä kasvattajana että välitetään ja neuvotaan tarvittaessa luotettavasti sekä se että palvelu pelaa hyvin.
Kazik on ilmoitettu myös Surokkiin. Rurokkiin olen pohtinut myös porukkaa mutta saapa nähdä kuinka meidän käy. Nyt on kuitenkin enemmän kuin mukavaa hieman pysähtyä näytelmistä ja keskityä kissamaiseen auringossa paistattelu löhöämiseen :)

1 kommentti:

Satu kirjoitti...

Ihanaa että on pullat uunissa, toivottavasti kuitenkin kohtuullinen määrä! Isä-Siegfried leikattiin maanantaina.