6.6.2010

Eryssä oltu koko viikonloppu

Niin se tuli tämä meidän kesälomaa edeltävä eryn näytelmä eteen ja sinne mentiin lauantaina Dollyn voimin. Mukana oli myös D-pentueemme savumies Roni Ronttimus ja liioittelematta silmät kostuivat nähdessäni pörriäisen. Omiansa rakastaa.
Dolly oli Minna Kroghilla joka piti siitä kovasti kaikinpuolin mutta sukulaispojankloppi vei sitten tp paikan. Onnea Jätti-Kirppu huimasti!! Dollyn tulos siis EX1 ja värin paras -tot. Roni mies niin ikään sai tuloksekseen EX1 CAP ja korkkasi näin kastraattiluokat :) Harmikseni kamera suhasi Jarin kanssa lasten koulutapahtumissa ja näin ollen yhtään omaa kuvaa ei Ronista tullut mutta kyttään vimmatusti muutaman galleristin gallerioita.
Tässä Pekka Savolaisen ottama kuva Dollysta

Sunnuntaina otin mukaan Dollyn lisäksi Vernan ja paikalle saapui myös F-pentueen Vilma eli Fairytale. Dollyn ja Vernan arvosteli Dorte Kaae ja hänkin kehui tytöt noin muutoin kaikinpuolin mutta totesi että ovat massattomia ja perään puhui iän tuomista haasteista ja vartalon mallista. Verna jäi ilman sertiä ollen avointen naaraiden kakkonen kolmesta ja Dolly sai tulokseksi EX1. Kutsua TP-valintaan ei herunut. No voi buhuu sanon minä!

Vilma oli Thea Friskovecillä ja sai paljon kehuja itsestään sekä myös kutsun TP-valintoihin jossa kuitenkin sitten tippui pois. Harmi. Tyttö on mielestäni kaunis ja kaunistuu kaunistumistaan. Tässä muutama oma nappaama kuva VilmastaNoin muutoin sanottakoon että itämaisissa oli tosi kiva taso eritoten pennuissa sunnuntaina ja vaikka meillä ei mennyt ihan niin nappiin niin Katariinalla meni ja samoin BaliDancers kissalalla! Pentu luokassa 3-6kk molempien kissaloiden kasvatit vastakkain ja mikä huvittavinta molempien pentujen toinen vanhemmista on haettu Ruotsista Spotless kissalasta!!! Onnea Marja BIS-tuloksesta ja Katariina NOM-tuloksesa. Katariina sai myös kasvattajaluokan kasaan (aika harvinaista herkkua) ja sijoittautui kovien kilpailijoiden joukossa kolmanneksi!

Näin myös Williconien Nexun pentueesta kaksi lasta ja ou veu <3 Paikalla oli myös Skazki kissalan P-pentueen tyttö joka on siis tulevan pentueemme siskopuoli ja sydäntäni lämmitti nähdä tasapainoinen kaunis OLH-pentu!!

Tämä tässä, tarinat jatkuu taas joku päivä..ja nyt vaan odottamaan saiko kukaan kuvasia aikaiseksi! Erityisen lämmin kiitos kuitenkin Maijulle ja Allille (toivottavasti luet tätä,en saa sinulle laitettua sähköpostia) jotka toivat Jalecatsien lapsia näytille!!!

Ei kommentteja: