23.1.2010

Viikko vierähtänyt..

eikä yhtään yhteydenottoa mahdolliselta sijoituskodilta tai lemmikkikodiltakaan.

Etsimme siis edelleen yhteistyökykyisiä ihmisiä mielellään 100km Hyvinkään ympäristöstä jolla olisi halua ja mielenkiintoa auttaa kollin sijoituskotina kasvatustamme. Eetun kanssa ei tarvitse välttämättä näyttelyissä käydä mutta toki näyttelykärpästen puraisemat koditkin saa pojasta kysyä! Tarkoituksena olisi Eetua saada käytettyä ainakin kertaalleen kissalamme omalle naaraalle.

Toinen kotia etsivä on Fairytale Lohjalla. Tytössä on potenttiaalia sekä näyttelyyn että kotikaunistukseksi. Fairy on hyvin ihmisrakas ja leikkisiä kissanalku joka varmasti kaipaa tulevaisuudessakin kisukaveria itselleen. Lohjalla käydessä Fairy on ensimmäinen ja viimeinen pennuista vieraan sylissä, ympärillä ja olkapäillä keikkuessa.

Myytävänä myös edesmenneiden marsujemme ulkohäkki, häkki,kantokoppa yms roinaa. Tavaroista kuva on huuto.netissä, lisäkuvia saa tietysti säpöllä http://www.huuto.net/kohteet/marsun-hakki--tavaroita/126379637

Sekä lisäksi lintujen häkki;leveys 80 ja korkeus 55 (ilman pohjaa) Pohja on kaksiosainen ja siivous helpottuu altavedettävien lokerikkojen kanssa. Kuvia myöhemmin saatavilla!

Menipähän kaupalliseksi tämä blogipäivitys mutta olkoon. Lopussa osaa valtakuntaa asiat rullaavat kirpakassa pakkassäässä vallanmainiosti. Kuvia cooneistakin on tulossa seuraavan päivityksen yhteydessä, vaikkeivat neitokaiset ole nyt saaneet isoa huomiota kohdalleen niin sekin asia korjaaantuu tulevaisuudessa :)

Hyvää viikonlopun jatkoa lukijoilleni!

Ei kommentteja: