17.1.2010

Eetu luovutusiässä

Huomenna on Eetun suuripäivä, se täyttää 12 viikkoa ja on toisen rokotteen jälkeen luovutuskunnossa. Eetu sai ekan rokotteen 11 viikon iässä ja jälkireaktioksi siitä se sai ylehengitystietulehduksen jossa silmät alkoivat rähmimään ja nenä vuotamaan. Pieni räkänokka kiidätettiin eläinlääkäriin jossa sille määrättiin ab-kuuri silmätippoineen. Kuurin aloittamisesta seuraavana päivänä oireet jo hävisivätkin mutta kuuri jatkunee loppuun suunnitelun mukaisesti!

Eetu on kaunis poika. Ei sille voi mitään. Silmät ovat säkennöivän vihreät ja sillä on huippupitkät kauniin muotoiset jalat. Sen selkä on pitkä ja häntä kaartuu kauniisti niskaan,lähes korviin saakka. Sen profiilissa on pentumoukut jotka oletettavasti suoristut mutta sen päälaki on kauniin pyöreä ja korvat alhaalta avonaiset ja hyvänmuotoiset. Toki ne voisivat olla alempana.

Haamukuvio sen sinisessä karvassa alkaa häivetä ja sillä on hyvä määrä valkoista itsessään.

Toivoisin ehdottomasti löytäväni Eetulle sijoitus/osa-omistuskodin ilman näyttelypakkoa. Olen ajatellut käyttää ensi syksynä poikaa Nelialle jos Nelian suunniteltu pentue nyt sujuu hyvin. Ehdot ovat sovittavissa kanssani.
Jos kiinnostuit Eetu-miehestämme ota pikaisesti yhteyttä leena@jalecats.net

5 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Ihuna Eetu. Tässähän alkaa tulla kaikenlaisia ajatuksia mieleen. :)

Jalecat's- kissala kirjoitti...

No mitäs mitäs?

Unknown kirjoitti...

No kaikenlaisia valkolaikkuajatuksia. ;)

Jalecat's- kissala kirjoitti...

Valkolaikut ovat kauniita <3

Satu kirjoitti...

Ihana Eetulainen tosiaan :) Kiintoisa poika olisi minullekin, mutta harmi kun meille ei tule kollia, ei!