23.11.2009

Turokkia ja vauvoja

Onpahan ollut hulinan täyteinen viikko kaikkinensa mutta nyt se on jo kääntynyt toiseen viikkoon sekin. Viikonloppuna oli Turokin näyttely Turussa ja sinne lähdin lauantai aamuna Sarin,Jannen ja Jaanan kyyditsemänä. Kiitos hauskasta matkaseurasta ja kyydistä tietysti!!! Mukana seurasi Verna-cooni ja joutui ekaa kertaa luokkaan 11. Lauantai sujui joutuisasti ja tuloksena EX1 Edströmilta joka kommentoi tyttöä suurikokoiseksi,ilmeikkääksi feminiiniseksi tytöksi. Kehui päätä,boxia,profiilia (ja totesi sen kehittyvän vielä) mainitsi korvien olevan aavistuksen liian alhaalla. Häntä suhteessa vartaloon sopiva.Turkki upea ja silkkinen,hyvin puunattu ja hyvän tuoksuinen kissa. Sunnuntaina tuloksena EX2 Köhniltä. Aivan uusi tuttavuus mutta hyvin mielenkiintoinen sinällänsä. Köhn ei tykännyt Vernasta yhtään. Kaikki oli kissassa suullisessa arviossa pielessä,ainoastaan turkki sai kehuja ja ne kehut oivatkin vuolaat mutta yleisilmeeltään ja olemukseltaan Verna ei miellytänyt Kohniä ei sitten pätkääkään. Tämä ei tosin näy arvostelusetelissä kirjoitettuna. Köhnin mielestä Verna ei tule tuosta kehittymäänkään yhtään ja kommentoikin sitä erittäin tympeästi norjalaisen näköiseksi cooniksi joka on minusta kyllä varsinainen loukkaus kaikkia norjalaisia kohtaan ja norskien kasvattajia kohtaan :D Tosin siis Köhn sanoi kasvattaneensa norskeja mutta silti. Voiton vei sama vastustaja lauantailta. Ihan kiva niin, välillä sekin tytteli sai ykkös sijan! Onnea vaan sinne!!

Häkkirivistöllä sain sitten sääliviä katseita ja lohduttavia olalle taputteluja ja voi vitsit miten minua naurattikaan koko tilanne. Lähes tulkoon tragikoomista :D
Se on kissanäyttelyä ei sen enempää ja näin itsekkin montakin kissaa joka ei itseäni miellyttänyt "sillä silmällä" ja onhan ne tuomarit pyydetty sinne antamaan oman ammattimaisen mielipiteensä. (Tähän piti tulla jälkimuokkaamaan että tarkoitin tuolla ei miellytä silmää että makuja on monia ja kaikki ei vaan voi sykähdyttää:)

Lauantaina Minna lähetti minulle kuvia F-vauvoista ja ne on varsin vekkuleita kavereita. Päivitin vasta tänään kotisivuja kuvien osilta. Näyttelyosiot on aivan sekaisin kissojen kohdilla mutta en jaksa paneutua nyt niihin sen suuremmin. Kaikki hyvin kaikilla vauvoilla ja vitsit ne on ihania :) Muutamia kyselyitä on alkanut tulemaan ja pian avaan ovet vieraille niin meillä kotona kuin Lohjallekkin. Varauksia en tyypilliseen tapaan ota vastaan ennen tapaamista. Etsinnöissä on vielä NIITÄ SPESIAALI SIJOITUSKOTEJA!!
Tässä kuvia (F-pennut Minna Kärnä)vaikka aikamoni on kai nähnyt nämä jo Facebookissakin :)







Ei kommentteja: