1.9.2008

Rokotukset kuntoon

No niin, nyt on saanut Alli ja Pete rabieksen ja niille on haettu passit. Seuraavaksi Pete täytyy käyttää hakemassa flunssan ja ruton sekä matolääkkeet Tallinnan keissiä varten molemmille. Matkasta on siis tulossa totta ja minä kun muutama vuosi sitten olin täysin varma että minnekkään kauemmas ei lähdetä :)

Dooriksen tila on se että se lähtee huomenna käymään myös lääkärillä ja keskustelemaan pillereistä,saa nähdä saako teini ne käyttöönsä ja sillä tavoin minä jatko aikaa tytön kanssa. Samalla siitä otatetaan myös testit siitoskäyttöä varten. Sen paperit matkaavat kissaliittoon vaihdosta varten.

Pete on taas muutama päivänä ollut "paremmalla tuulella",jopa muutkin kissat ovat jaksaneet sitä katsella nanosekunttia kauemmin. Näyttelytauko tekee sille hyvää ja kotonakin ollaan selkeästi rauhallisempaa kollia.

Arkeen paluu ei tapahdu minulla ainakaan pirteästi joten nyt iltapalalle ja sitten tutimaan kissalauman kanssa.Mikään ei ole sen ihanempaa kuin kehräävä kattilauma ympärillä ja päällä, koleana syysiltana.

2 kommenttia:

Minna kirjoitti...

Niin se mieli muuttuu kun tarpeeksi Suomessa käynyt näyttelyissä ja mieli tekee korkeampia titteleitä kissoille ;) Eipä meidänkään pitänyt kauheasti missään muualla käydä ja mites siinä sitten kävikään...

Anonyymi kirjoitti...

Niinpä niin ja meidän ei pitänyt käydä näyttelyissä ollenkaan - ehkä kerran kokeilemassa. Nyt sitten myöskin ollaan sama kierros tekemässä rabiekset kankuissa ja passit tassuissa.