31.1.2013

Neliviikkoiset viikarit

aika se vaan mennä pörröttää eteenpäin ja N-pentue on jo neliviikkoinen (kohta 5).
Alustavasti pentueen suklaasavu itämainen pitkäkarva tyttö Nadja on varattu, toki sitäkin saa vielä kysellä sillä varaus vahvistuu vasta kohtaamisen jälkeen jos on varmistuakseen. Toisekseen olen ajatellut myös jättää jatkoon pitkäkarvalata vaikuttavan sinisavu bico pojan Nietun. Nietu ei näyttelyissä käyntejä kaipaa sillä sillä on hintsusti valkoista itsessään mutta muutoin se on varsinainen helmi tässä porukassa.
Myös Nootin kohdalla olen miettinyt osa-omistus tjs sopimusta mutta katsotaan millaisia kotiehdokkaita alkaa ilmaantumaan lapsukaisille. Nellassa ei mitään vikaa ole mutta kaikkia ei voi jatkoon jättää, sillä on kivasti valkoista itsessään ja se on luonteeltaan näpsäkkä tytteli, vink vink vaan jos joku meinaa alkaa kasvattamaan bico itämaisia pitkäkarvoja niin tässä olisi hyvä lähtökohta! Tässä kuvia maanantailta sekalaisessa sattuma järjestyksessä.

Jos siis pentue mielit niin yhteyksiä ottamaan vaan: leena@jalecats.net
Kissalassamme on tulossa pian myös lisää pentuja (omia ja muiden)..kaksikin uutta hääparia on siis ollut tässä tekeillä ja näyttää siltä että pullat on vahvasti uunissa mutta eipä paljastella omia eikä toisten suunnitelmia ennenkuin on jotain konkreettista tarjolla ;O)

Ei kommentteja: