2.1.2013

Happy New Year 2013

Hienosti meni näyttelyissä jälleen kerran. Loppuvuotta kohden näyttelyissä käyminen Jalecattiloittain lisääntyi roimasti, saatiin hienoja siitosnaaras ja kasvattajaluokkia. Oli hienoa nähdä samaan aikaan niin monta kasvattia ja seurata vierestä myös kuinka uusia kaverisuhteitä syntyy sukulaiskissojen omistajien välille :) Näitä me tahdomme lisää, hauskaa yhdessä oloa ja hupaisaa jutustelua!

Maanantaina 31.12 Tuho synnytti aamupäivällä 4 pentua. Se hoiti synnytyksen täysin itse vaatekaapin alemmalle tasolle josta pennut mameineen siirrettiin sitten pentukoppaan. Synnytys vaikutti olleen täysin ohi, joskin olin palpoivinani vielä yhtä pentua mahasta. Tuho kuitenkin keskittyi olemaan pentujensa kanssa ja me jäimme katselevalle kannalle. Tiistaina Tuholle kuitenkin tuli suppareita ja monen tunnin työskentelyn tuloksena esiin muttei ulos tuli pennun osa. Seurattuamme jonkin aikaa päädyimme lähtemään päivystävälle. Matkalla Tuho sai kuolleen pennun synnytettyä ja ell. palpoi ja ultrasi kohdussa olevan vielä yhden pennun sykkeellä. Tehtiin sektiopäätös joka kaikessa karuudessaan osoittautui täysin turhaksi sillä kohtu oli jo tyhjä. Ei siis enempää pentuja vaan iso haava. Kasvattajan tunnelmat olivat jotain mistä ei tähän viitsi edes kirjoittaa, huoli, järkytys, suuttumus ja viha. Kotiin tultaessa Tuho rynnisti lastensa luokse, otti ne tassujensa suojaan ja tisseilleen. Joskus yöllä se suostui sitten itsekkin syömään. Aamun tullen se on kuin ennenkin, vahtii silmäteriänsä huolella ja hyvin. Vauvat kasvavat ja imevät mamiansa mutta olen tilanteen vuoksi muutaman kerran lisämaitoa tarjonnut ja tarjoan varmaan jatkossakin kunnes Tuhon maidon eritys on leikkauksesta elpynyt kunnolla.Pentueessa siis näyttäisi olevan kaksi naarasta ja kaksi urosta. Suklaa OLH tyttö, Sinivalkoinen OLH poika, Sinivalkoinen OSH tyttö ja poika. Mutta ne voivat vielä muuttua luonnollisesti.

Tässä muutamat kuvat lapsukaisista sekalaisessa järjestyksessä...kasvattajalla on taas kiire kopan luokse kehumaan mammaa ja sen kauniita lapsia!
2 kommenttia:

Tiina ja Marleena kirjoitti...

Kauniita lapsia, kolmoskuvan biconaama erityisesti ♥ Mikä leuka!

Paranemisia Tuholle, ikävä juttu tuollainen :(

Unknown kirjoitti...

Ihanat bicounelmat ja suklaa <3. Ploffyn kolmannet lapsenlapset. :-)

Olihan karu keikka uudenvuodenpäivänä, mutta onneksi ei vaikuttanut mamman hoitomotivaatioon. Pikaista paranemista Tuholle, onnittelut uudenvuoden pennuista! Niillä on sama synttäripäivä kuin meidän Soholla :D