27.11.2012

Ihana viikonloppu takana jälleen kerran!

Jalecattila kävi Turokissa viikonloppuna ja vaikka suuria tuloksia ei saatukkaan niin hauskaa riitti yli roturajojen ja mannerten :) Tätä mä tytöt tarkoitan, ei liian kireetä nutturaa vaan hauskaa lepposta yhdessä olemista ilman suuria angsteja :D
Mukana suomessa ekakertalainen Justus jonka tulos EX1 ja kovat kehut. Comorion mielestä se on tosi lupaava bali-lapsi joka tulee isona miehenä olemaan kuulemma huikaiseva esiintyjä! Olemme samaa mieltä :)

Mimzeyn tulos molemmilta päiviltä EX1 ja jälleen tyttö keräsi kehuja hienosta profiilistaan, korvistaan, silmistään, vartalostaan ja hännästään :) olemme samaa mieltä ;) Mimzey on stara <3

Mummonmuussin velipoika Miksu teki myös ensi esiintymisensä ja tuloksena EX1, vartalo saisi olla kehittyneempi ja elegantimpi mutta me rakastamme suklaamiestä sellaisenaan!

Elina (hupsu näyttelyfriikki;ei omia kissoja mukana vaan turisteilemaan) koppasi vantaalta mukaansa Siken ja Fannin. Fanni keräsi kehuja ja kävi pyörähtämässä TP-valinnoissakin :) Serti luokassa 7 ja siitoskisassa sija 2! Onnea Fanni ja Sike :) Kauniin tytön on Satu kasvattanut

Fannin siitosluokkaa varten tarvittiin jälkeläisiä mukaan ja meiltä lähti sinne Nette, jonka tulos lauantaina EX1

Ruotsista paikalle saapui Svensson Angelan kanssa. Svensson on isokokoinen nuori mies joka tyypiltään pesee puhtaita lyhytkarvoja. Aivan huippu nuorimies ja niin rento tapaus hälinässäkin. Svensson lauantaina kovan kilpailun kautta EX1 NOM

Kolmas Fannin lapsi oli Kola, suklaa mies joka on hieman erityyppinen kuin veljensä Svensson tai siskonsa Nette mutta aivan yhtä ihastuttava ja suurikokoinen mutta silti mielestäni elegantti kuin mikä!

Mukana meiltä oli myös MCO Dolly molempina päivinä. Dollyn arvostelu kärsii kaikista eniten turkista, se ei ole saanut vieläkään takaisin tuuheaa turkkiansa pentujen jälkeen mutta tuomareiltaan se keräsi kovasti kehuja tyypistään :) Molempina päivinä tuloksena serti luokasta 5. Dollyn kasvattajalla Merjalla oli hieno viikonloppu! Lämpöiset onnittelut tätäkin kautta Merja!!
Kävin taas ihastelemassa ihania bengaleita joihin tutustuin Tallinnassa. Ei sitä tiedä jos meilläkin joskus...Suosikki isivaihtiskin olisi jo tiedossa ;O)
Mimzeyn Seinäjoen reissusta huomasin kuvan Perhoskan galleriasta, tässä niistä yksi.

Huh, kyllä oli huisketta ja hulinaa koko viikonlopun mutta siitä selvittiin! Todella upeita kissoja paikalla ja paljon!!Itämaisittainan Turok oli iso näyttely, lauantaina yli 80 itämaista ilmotettuna ja sunnuntainakin reilu 50! Silti minusta näyttely sujui jouhevasti ja aikaisin päästiin molempina päivinä kotimatkallekkin :) Oli kivaa seuraa sekä Siken hyvät eväät :D ja asiallista keskustelua kasvattajien kanssa suomesta ja muualta maailmasta! Kiitos, kiitos kaikille!

4 kommenttia:

Keskimaan Kissala SYS, SIA, OSH kirjoitti...

<3 <3 Mims <3 <3

Tiina ja Marleena kirjoitti...

Ihania ovat Fanni lapsineen ♥ Ja Mims ja Jalecatit - onnea kaikille hyvistä arvosteluista :)

Jalecat's- kissala kirjoitti...

Kiitos :) Koskas te tulette tänne etelään näytelmiin? Olisi kiva höpötellä teidänkin kanssa ja nähdä teidän suloisia kissuja!

Satu kirjoitti...

Voi kunpa olisin voinut olla mukana... mutta viime aikoina on ollut niin paljon reissailua ettei vaan jaksanut.