12.11.2012

Huikea viikonloppu takana..

Perjantaina lähdettiin matkaan, Hanna koppasi Mimmuskan kyytiinsä Seinäjoelle ja me suunnattiin Tallinnaan. Sinne matkattiin Alli Vilman kanssa, Emmi Kanelin, Riku ja Petra Eepon ja Elmon sekä Elina Tuiskun ja Kuuran ja meiltä Nana sekä Kazik ja Dolly kanssa. Petra ja Riku yöpyivät muualla ja me muut samassa hotslassa.
Jalecatsila sai uusia titteleitä lauantaina Nanalle, Vilmalle, Eepolle! Myös Kazikille ja Dollylle saatiin nimen eteen IC merkintä. Lauantaina juhlittiin myös Vilman, Eepon ja Elmon sekä Mimmun tuloksia sillä molemmat punanutut olivat nominoituja ja Vilma ja Mimsukka vielä BIS!
Sunnuntaina juhlistimme vielä Kanelin IC-titteliin valmistumista ja Vilman BIS tulosta eikä sovi unohtaa Dollyn sunnuntaista nominointia. Myös L-pentueen Kuura ja Tuisku kisailivat tallinnassa junnuissa ja molemmat saivat EX1 tulokset ja Kuura oli nominoituna hienosti sunnuntaina :)
Tunnelma Tallinnassa oli ihanan rento ja hauska, yli roturajojen jutustelu ja tutustuminen oli mukavaa ja vaikka meidän karvanutuille hieman hymyiltiinkin hassuun tyyliin niin sitä kivempaa oli niitä paneelista hakea ;O)
Tuomareiden kommentointi Suomalaisesta kasvatuksen tasosta ja hyvistä itämaisista pitkäkarvoista lämmitti mieltä kovasti. Näyttelyvierailijoita myös ihastutti kovasti katsella pörröisempiä nelosten edustajia!
Jalekatsila kiittää lämpimästi hyvästä urheiluhengestä ja loistavasta seurasta Tallinnassa. Halkeamme ylpeydestä ja palaamme asiaan taas ;o)

2 kommenttia:

Tiina ja Marleena kirjoitti...

Onnea mahtavasta menestyksestä puuhkahännille ja cooneille omistajineen ♥

Keskimaan Kissala SYS, SIA, OSH kirjoitti...

AALTOJA!!! Ja Mims, hän on ihana *sydän*