2.8.2010

Mulla on paaaljon asiaa...

Viikonloppuna oli surokin näyttely, meiltä siellä Kassu-maine coon poika ekaa kertaa ja molempina päivinä kaksi Jalecat's lasta!

Kassun ekat näyttelyt sujuivat kohtuu hyvin. Olen oikein tyytyväinen pojan käytökseen ja saamiin arvosteluihin. Kommenttia tuli kehitysmielessä vain otsaan ja keskivartalon turkkiin jonka olisi toivottu olevan paremmassa näyttelykunnossa. Molemmat tuomarit kuitenkin huomasivat myös pojan potenttiaalisuuden ja siitä olen iloinen :) Harjoitukset jatkuvat ja seuraavaksi on vuorossa Rurok :))Tässä muutamat kuvat poitsustaItämaispuolella lauantaina oli paikalla F-pentueen Fay aka Essi ja aina yhtä kauniina. Se on kehittynyt ihan hyvään tapaan! Essin arvosteluista voi lueskella Anastasian blogista. Olen tyytyväinen <3 Tässä muutama kuva


Sitten lauantaina oli paikalla meidän viimeinen savu eli Roni. Roni poika nappasi lauantaina Cap-sertin ja sai kehut savustansa. Samoin sunnuntaina sen hieno savu huomattiin ja plakkariin napsahti Premior-titteli. Mami on hyvin ylpeä! Tietänette sen..

Oli erittäin ihana ilo tavata myös meillä syntynyt ja kasvanut Miro aka Morris, Satu Valkiaisen M-pentueesta. Poitsu on komea ja ihana luontoinen <3 Katsokaa <3


Tämä poitsuhan on meidän B-pentueen lila itämaispitkäkarva Beter Bangin poika!

Sunnuntaina mukana olivat itämaisista siis Roni ja sitten f-pentueesta Fairytale aka Vilma. Vilma se vaan kaunistuu ja kaunistuu. Tuomari kehui tyttöä vuolaasti ja säälitteli etä se on sterilisoitu. Olen samaa mieltä..tyttö vain alkoi juoksemaan niin kovin nuorena :(Ihastelin myös Noxx-kissalan hopeaa. Ihan kahdesta syystä. 1= se on hopea <3 ja 2= kissan takana on edelleen oma kasvatini Jalecat's Beter Bang ;). Katsokaa ja ihailkaa: Noxx Suzy QNo mitä sitten vielä..no vauvat :) Kas tässä 2½ viikkoisista kuvia sen enempää erittelemättä:

ja ihan loppuun vielä vinkki että etsin toiselle tytöistä luotettavaa ja näyttelyistä kiinnostunutta sijoituskotia mieluiten pääkaupunki seudulta tai max 100km Hyvinkään ympäristöstä!

1 kommentti:

Minna kirjoitti...

tuo suklaa vaavi on ihan sen näköinen että sitä tarvitsisi pussata ihan hirveästi <3