23.8.2010

Melkoinen viikonloppu

No olipahan taas. Loppuviikkoa kohden alkoi hämmentämään soppa. Oli kissanpesua ja laukun pakkausta. Oli tiedossa työvuoroja ja lasten saantia hoitoon ja sitten kaikki meni hieman metsään ja Verna tiputti entisestään karvaansa ja aloitti kiiman. Lastenhoitokin peruuntui ja töitä olisi ollut tarjolla entistäkin enemään. Ja kaikki jotka minut tuntevat, tietävät että kun minulle soitetaan ja mahdollisimman murheellisella äänellä puhutaan niin suostun melkein mihin vaan ja niin minunkin työvuorot lähes tuplaantuivat.

Verna Absiksi, Kassu boxiin ja lapset autoon. Minä lapsia hoitamaan Helsinkiin ja Jari Kassun kanssa näytelmiin. Juu, Jaria tulette näkemään tästä lähtien vieläkin enemmän näytelmissä joten rohkeasti vaan jutustelemaan hänenkin kanssaan :oP Kassu oli maanmiehensa Albertin arvosteltavana joka kehui poikaa,antoi BIV (Värinparas) pennulle ja TP:een birmalle. No ei se huonosti mennyt, luokassa 11 oli kisa jonka poitsu voitti! Poistumislupa saatu ja minä töihin,Jari lasten ja kissan kanssa kotiin.

Sunnuntai valkeni aivan liian aikaisin, ainakin niiden mielestä jonka ilta venyi myös mutta ei muuta kuin Dolly boksiin ja autoon ja nokka kohti Rurokkia. Dolly voi autossa pahoin, limaa valui sen valkoisena hohtavalle kaulurille ja jalatkin saivat osansa :( Pahoinvointi loppui kuin seinään kun auto pysähtyi. Dollyn arvosteli Kristiina Rautio joka myös sanoi monta hyvää sanaa tytöstä mutta se ei riittänyt koska ihan oikeasti SUUREKSI YLLÄTYKSEKSENI se ei saanut kutsua edes TP-valintaan. Serti kuitenkin tipahti taistellen ja siihen on tyytyminen. No joopa joo ja höh höö.

Sunnuntaina mukana oli myös F-pentueen Vilma joka on selkeästi alkanut aikuistumaan :D koska sunnuntaikin oli yhtä sekopäistä näyttelystä salamana töihin juoksemista (äkillinen sairastuminen) niin moni juttu jäi juttelematta ja varsinkin Vilman arvostelu näkemättä :(

B-pentueeni Peten poika Skazki Miroslav aka Morris kuitenkin valmistui lauantaina Premioriksi ja me ylpeänä onnittelemme kasvattajaa Satua sekä omistajaa Gretaa :)
Viikonlopun näytelmissä oli huikea määrä nelosen kissoja paikalla!!! Kunnon nelosten kokoonpanot etten sanoisi!

Tämä tässä..juttu ei luista kovin kauniisti kun myös tänään sain äkkikutsun töihin ja sillon on mentävä kun käsky käy :D Ehkä huomenna saa hetken levähtää ja saamme vihdoinkin toisen pentuvieraan!!! Jännittävää!

Ei kommentteja: