29.7.2010

Geet 2 viikkoa

Pikkuiset gee-lapset ovat 2 viikkoisia vilperttejä! Kaikkien simmut ovat auki,viimeisen aukaisi ne tiistaiaamuksi. Nyt kopassa käy tohina sillä on aika harjoitella istumista ja kävelyä. Pikkuiset pullerot kupsahtelevat kyljelleen ja selälleen ja kokeilevat nappisilmien tenhoa..ja sehän tehoaa...Mikään ei ole niin suloista kuin nappisilmät ja vauvvamassu. Isiksen ab-kuuri jatkuu sillä haavan kanssa on ollut enemmän ja vähemmän tekemistä. Todella kuumat kesäpäivät eivät auta paranemista yhtään ja vaikka haava ei olekkaan tulehtunut päätimme jatkaa kuuria.
Pentujen painot ovat 190-220g kieppeillä, ihan ekaksi viikoksi painot eivät tuplaantuneet.Mutta tässä lapset:
Lila Dino-poika

kilpparitiketti tyttö Gala

Suklaatikettitäplikäs(?) poika Game Boy

Kuvioton kilpurityttömme Gina

ja viimeiseksi iso-G eli suklainen hurmuri!

Pennuista sen verta vielä että olen itse aivan myyty Gala-tyttöön ja G-Forceen aka Iso-G. G-forcella ehkä olisi jo sijoituskoti tiedossa mutta jos Gala vahvistuu mieleisekseni niin myös se tarvitsisi näyttelyistä kiinnostunutta sijoituskotia.

Tulevana viikonloppuna ensiesiintymisensä tekee Puolan tuontimme Kazik,kotoisemmin Kassu,junnu ja jannu :) Se pestiin myöhään eilisiltana mutta piiiiitkä kesäloma ulkotarhan mullissa varmistaa sen että myös tänä iltana poikaa odottaa pesu. Eihän se nyt ole soveliasta että valkoiset kohdat ovat bicolla harmaina ;) Tässä Kassun tyylinäyte venumisesta

1 kommentti:

Nina kirjoitti...

Hurmaavia pikkuisia, erityisesti tuo Gina-kilpparityttö...