14.2.2010

Ystävä

Muutaman viikon päästä on päivä jolloin eksyin yhden kasvattajan sivuille. Mutta tämä on se päivä kun syntyi ystävä. Tein varmaan kävijäenkat. Refresh napikka oli kovassa käytössä. Miten voi olla ettei kasvattaja päivitä sivujansa 3 minuutin välein? Millainen kasvattaja ei päivitä sivujansa 3 MINUUTIN VÄLEIN? Hitto vie, pakko ottaa yhteyttä. Mikä oli se kuva jota katsoin ja mistä näin unta? Tämä:

Hei!
Eksyin kotisivuillesi hirvittän itämaiskuumeen riivaamana..
Näin alkoi viestini ja sitä kautta myös loputtoman pitkältä tuntuva odotus. Ja sitten se tuli ja huusi tullessaan.Kiipesi kasvattajansa laukkuun takaisin ja meinasi ettei se meille halua. Mutta Nina kovetti sydämensä ja sulki oven. Alli katsoi hetken,käveli kämpän läpi ja tuli syliini nukkumaan. Tiesin että kotiini oli tullut jotain Suurempaa. Olimme kuin paita ja peppu,majakka ja perävaunu. Ihan aina ei ollut kovin selvää kumpi oli kumpi mutta alusta asti Alli ei ollut vain kissa. Pikemminkin koira kissan valeasussa tai pikkuvauva..ja minä talutusnuorassa.

No Allista ei koskaan tullut sen suurempaa kuin oman henk.koht maailmani World Winner (05,06,07,08,09 ja nyt 2010) ja kolmen todella upean pentueen emo.Toki se näyttelyissä kävi ja sertinsä joka kerta sai. Titteleina Champion ja International Premior. 3 Siitosnaarasluokka takana. Sen pennut jatkoivat linjaa ja tekivät tyypiltään ja luonteeltaan todella hyvää jälkeä. Alli antoi osalle pennuistaan mielettömän savuvärityksen joita katsellessa henki salpaantui. Mutta täydellinen oli mammakin miksei siis lapsikin ;) Vuosien aikana se söi kaksi kertaa langat (eka kerta viimeisilleen raskaana) sai rokotereaktion ja siinä on hänen sairastelut olleet. No noina kertoina on ollut riittävästi jännitystä.Hieno emo omille pennuileen ja toistenkin tarvittaessa jopa ihmislapsille. Terapiakissa,sylikissa,kissakoirakissa,leikkikaveri ja neiti pippurisumute,tättähäärä. YSTÄVÄ. 5 vuotta.


Onnea muru!

3 kommenttia:

Nina kirjoitti...

Onnea Allille! Voi miten nopeasti aika kuluu...

Jalecat's- kissala kirjoitti...

Alli on kuin viini, vanhetessaan paranee. Ihan siivillä menee aika mutta meillä on toivottavasti vielä monta vuotta aikaa :) Onnea muillekkin Noxx A-pennuille!

Satu kirjoitti...

Onnea Alli - se on todella yksi elämää suuremmista kissoista <3