4.2.2010

Kuvasia ja kuulumisia

Tähän väliin laitan hieman kuulumisia. Pentukyselyt ovat virkistyneet ja olen saanut muutamia yhteydenottoja lähinnä Fairysta. Sunnuntaina sitä lähdetään katsomaan ja sen jälkeen kotiin miettimään. Ehkä ensi viikolla voidaan olla viisaampia sen suhteen etsiikö tytteli vielä omaa kotiansa vai löytyikö se jo. Ohessa Fairytalen kaunis posetus viime viikonlopulta..(Takana Ossi 10kk)

Myös Eetulaisesta on tullut kysely mutta se kuivui kasaan aika nopeasti ja miekkonen etsii siis edelleen SITÄ sijoituskotiaan. Jos ei sopivaa kotia löydy niin joudun sen leikkaamaan jonka jälkeen etsin sille lemmikkikotia. Koska toimin itse tällä hetkellä sijoituskotina Maine Coon naaraalle ja minulla itselläni on vuoden ikää lähentyvä MCO naaras, en tahdo ottaa turhia riskejä. Etsin siis ensisijaisesti luotettavaa aikuista ihmistä joka viitsisi pitää poikaa leikkamattomana syksyyn asti. Minulla on sille kaksi naarasvaihtoehtoa itselläni,kumpikin tuossa vaiheessa hyvinkin käyttövalmiudessa. Toissapäivänä kirjoitinkin kurkistukseni minun ideologiaan sijoittamisesta. Tässä eilen ottamiani kuvia Eetulaisesta joka ensi viikolla saa sirunsa ja toisen rokotteensa ja on sen jälkeen täysin valmis muuttamaan :)


Eetu on luonteeltaan sylirotta ja pikkuinen ahmatti. Se syö lihasta tölkkiruokiin ja kuivanappuloihin. Myös kaurapuuro maistuu lasten lautasilta ja sen lempilelu on ehdottomasti Kikkeroo ( vai miten se kirjoitetaan).Eetu ei ole mikään puhemies täällä meillä ollut ainakaan mutta pentumaiseen tapaan ja seurasta johtuen pienia kommeluksia sattuu päivittäin. Eetu on erityislapsi, pentueensa ainokainen ja sukunsa viimeinen mahdollinen jatkaja. Speciaalitapaus ja silmäterä.

2 kommenttia:

Satu kirjoitti...

Voi kun kovasti toivon että Eetulle ilmaantuisi se sijoituskoti!

Jalecat's- kissala kirjoitti...

Juu niin minäkin :) Olisi harmi menettää se kasvatuksesta mutta oikeastihan sopiva koti on se tärkein asia :)