7.2.2010

Lohja hiljenee

Eilen,lauantaina Fia ja Fay muuttivat omiin koteihinsa. Fay Anastasian ja Matin sekä Amonin luokse Espooseen sijoitukseen Noxx-kissalasta ja Fia Tuulian ja Joonaksen luokse Helsinkiin.

Tänään Alli ja Tuomas tulivat katsomaan Fairya ja päätöstä ei ollut vaikea tehdä. Niin Fairysta tuli Lahtelainen. Jalecatsila tahtoo lämpimästi kiittaa Isiksen kotia,Minnaa ja tyttöjä ja jokaikistä kisumirriä ja koiraa. Loistavaa!!! Lohja on hiljentynyt.

Hyvinkää ei. Maanantaiksi on varattu Eetulle rokoteaika ja samalla se saa sirun nahkaansa. Omaa kotia ei ole ilmaantunut. Kaksi kyselyä on ollut muttei sen vakavampaa. Jos nyt joku innostuisi meidän sinivalkoisesta sylirottasesta joka rakastaa purrata ja ruokaa. Eetu on varsinainen hurmuri <3 Se tulee toimeen kaikkien ja kaiken kanssa eikä se hätkähdä pienistä.

Viikonloppu on ollut vaihdikas kun mukaan laskee ajetut kilometrit ja pahemmaksi yltyneen flunssan. Päätä ja hartioita jomottaa,silmiä kirvelee. Nokkakin on ihan tukossa. Onneksi on oma sauna jonka voi lämmittää. Sen päälle on ihana rentoutua iltahämärissä sohvalle ja saada kaikki rakkaat ympärille kehräämään ja pussailemaan!
Kyllä kissaeläin on UPEA!

Lopuksi Meritan ja Ilkan laittama kuva C-pentueen Catosta ja Hämynhäivän Napsusta :)

Ei kommentteja: