23.10.2009

Pesän laittoa ja muuta

Odotusta on jäljellä vielä 5 päivää. Taikan masu on pinkeä pallo ja tytöllä on hurja tarve olla lähellä. Vauvojen töminä tuntuu ja näkyy ulospäin selvästi. Tuleva mamma syö pienenpieniä annoksia mutta useasti päivänmittaan. Minulla alkaa jälleen kerran muurahaiset vilistämään selkäpiissa :) niin käy aina kun vauvoja on tiedossa. Niistä saa hyvän draivin ja mielen niin että tiedän seuraavien päivien olevan hymyssä suin menoa. Toki eihän tämä kasvatus ole vain helppoa ja ihanaa ja karikoita on kaikilla mutta silti parempi näin kun manata kaikki riivaajat esille. Taikan pentukoppi on valmiiksi laitettu mutta kuten viimeksikin niin veikkaan että viereen se tulee sängylle.

Myös Lohjalla Isiksen massu kasvaan ja myös se syö pikkuisia annoksia monasti päivässä. Isis on rauhoittunut riehumisestä ja selkeästi sisäistynyt mammanroolia. Minnan kanssa on tullut turistua kuulumisia jos ei nyt joka päivä niin ainakin jokatoinen :D Kuun loppuun olen sopinut meneväni sinne joten viimeistään silloin luvassa kuvallisia kuulumisia.

Ronille olen antanut nyt virallisen leikkausluvan, yhtään sopivaa ehdokasta ei tullut joten kun on kollinoireita jo niin parempi leikata. Maiju silti jatka toivottavasti blogin pitämistä jotta utelias kasvattaja saa aina silloin tällöin lueskella. Harmi näin, niin lähellä omaa unelmaani mutta silti jotenkin niin kauakana.

Tein juuri tilauksen zooplussaan ja seuraavaksi suunnittelen tekevän ison hiekkatilauksen. Lompakko paukkuu mutta minkäs teet. Myös ensivuoden näyttelyitä on katsottu suunnitelmien laatimisiksi mutta aika näyttää. Tämän vuoden viimeinen näytös meillä on Turussa, jos siis mahduimme mukaan ja sinne ilmoitin Vernan. Meinaan ryysiä Taikan kasvattajan Minnan luokse yöpuulle ;) (On se hauskaa kun on kaksi Minnaa, välillä menee itsekkin sekaisin että ketäs minä nyt ajattelinkaan;)

No tämä taas tällä erää ja seuraava päivitys lienee paikallaan sitten kun meillä on vauvoja :D

2 kommenttia:

maarit kirjoitti...

Oi! Innolla odotellaan vauva uutisia! Paljon onnea vielä loppu odotukseen ja synnytykseen :D

Ansku kirjoitti...

Tsempit Taitsukalle loppurutistukseen. Täälläkin odotellaan innolla teidän pikku palleroita syntyväksi <3