29.10.2009

Päivä 3; hienoista toiveen tuntoa..

Eilisaamuisen paatoksen jälkeen kuiskailin pienenmiehen korviin muilta saatuja tsempityksiä ja Taika tuli nappaamaan pojan kädestäni puhisten.Asetteli koppaansa ja lysähti makaamaan.Poju nappasi tissin tiukasti suuhunsa ja imi imemisestään päästyään ja on nyt imenyt niin että paino tälle aamulle on noussut 120:neen grammaan.

Hengitys kaikinpuolin normalisoitunut,huutaa kuin pieni piru punnitessa ja on alkanut kakkimaankin rivakasti. Tottakai tiukkaa seurantaa tarvitaan edelleen mutta välitön vaara alkaa olla ohi. Uskalsin jopa viime yönä nukkua ja voi pojat.. uni maistuikin. Heräsin yöllä kerran paniikin omaiseen tunteeseen ja nostin Eetun vaa'alle mutta koska paino oli entisestään noussut ja jäbä karjui kovaa vastalauseita menin uudestaan nukkumaan. Samoin aamulla kellon soidessa ensimäinen ajatus oli Eetussa.

Tänä päivänä tottakai seuraan Eetun vointia tarkasti mutta täytyy myös huomioida muita kissoja. Olen saanut haisevia vastalauseita omistautumisesta Taikalle ja Eetulle (roskikset revitty,kakat Taikan huoneen oven edessä,tiputeltuja tavaroita yms). Myös lapset kaipaavat selkeästi huomiota, sivukorvalla olen kuullut kelmien pulputtavan mm.- Ei se mitään huomaa kun hoitaa kissavauvaa -> jotain rapinaa ja kikatusta.

4 kommenttia:

maarit kirjoitti...

Hienoa!!! :D
Toivotaan että kaikki jatkuu samaan malliin!

Elina V. kirjoitti...

Hienoja uutisia! Toivottavasti sama kehitys jatkuu...

luolaleijona kirjoitti...

Kyllä on kova taistelija siellä kasvamassa :) Hienoa että Taika omaksui emon roolin noin hyvin kaikesta huolimatta ja painokin nousee.

Ansku kirjoitti...

Hyvä Eetu, hyvä Taika!!