1.4.2009

Vähän taas jotain...

Päivät tuntuu menevän todella nopeasti eteenpäin..
JCD-penikat ovat jo 9-viikkoisia ja ne kaikiksi harmikseni kehittivät flunssanpoikasen itselleen (juuri kun olin lesonnut kovaäänisesti kuinka iloinen olen ettei ne ole sairastaneet yhtikäs mittään) ja saivat toissapäivänä ab/silmätippakuurin itselleen. Tämä tulee näkymään myöhästyneenä luovutuksena rokotusten yms vuoksi. Näyttää siltä että Roni tosiana olisi savu väriltään.Se on rekisteröity OSH n 03 var joten jossain vaiheessa se kai täytyy muuttaa. Tässä muutama kuva tältä päivältä (niksipirkkana: syötä pennut hyvin jotta ne ovat asettumassa päiväunille ja aloita kuvaaminen). Roni on edelleen pojista se huimapää siinä missä sininen veli Rene tosiaan tuntuu omistavan yhden tai ehkäpä jopa kaksi aivosolua enemmän...Katariinan (Rimpulan ja Bingun Blogi) luokse on viime lauantaina rantautunut OLH kanelikilpuri, käykää katsomassa miten se kotiutuu ja miltä se näyttää.Nelia on tullut korvaamaan siis siskonsa mitä kasvatukseen tulee.

Lopuksi bonuskuva uusimasta tulokkaasta jonka nimi on vielä hieman epäselvä..Tämä pikkunyssykkä pitää minut kiireisenä ja vaikuttaa niin luonteikkaalta tapaukselta että taidan saada muutaman harmaan hiuksen ennenkuin 30v bibalot on edes vietetty :D

Ei se mittään..onneksi on hiusvärit keksitty, on se meinaan ! <3 ! silti

1 kommentti:

Satu kirjoitti...

Aivan ihana tuo teidän uusin "kasvatti" ;-) Hih, kiva olla joskus oikeassa, minähän jo pienenä tuosta mustavalkeasta yritin tehdä mustasavuvalkeaa :-)