17.4.2009

Rurok ja lunta sataa

Meiltä ei omasta tönöstä lähde sinne yksikään kattimus mutta pakkohan se on sinne raahautua sillä Nelia-ruotsilainen (OLH q) tekee siellä ensi debyyttinsä. Lauantaina sillä on Edström ja hassunhauskasti myös sunnuntaina se näyttäisi olevan sillä. Tuossa kohtaa varmaan tullut kuitenkin jonkinsorttinen kirjaamismoka jota täytynee hieman selvitellä :)

Kukun ensiesiintymistä saamme jonkin aikaa odottaa sillä tyttö on vastaikän sterilisoitu ja täytyy odottaa että haava paranee ja karvat kasvavat takaisin. Tuossa edellisessä tekstissähän on kuva mukana josta huomaa etutassun trimmin ;D Huomasin sen vasta sen jälkeen kun kuvan laitoin.

En malttaisi odottaa, omia kissoja on viimeksi viimevuoden puolella ollut näytillä ja Tammikuussa käväisin Lahdessa pikaisesti könkkäämässä selkäni kanssa. Könkkäämiseksi se varmaan nytkin menee sillä ei tuo selkä edelleenkään ole täysin kunnossa ja väsyy helposti mutta siittä viis.

Kotisivut käyvät hitaasti mutta varmasti uudistusta läpi. Nyt siellä on layouttia muutettu ja linkkejä lisätty ja muokkailtu.Ääkköset eivät toimi kun nolla johtuen mistälie. Sinne tulee lisää kollit sivu ja toivottavasti ( aika ennen digikameraa tarkoittaa kauheata tavis kuvapläräystä ja skannausta) pentueet sivulla sijoitus-Gyllenetigerns-pentueet saavat omat kuvansa esille koska kyseinen kasvattaja ei enää kasvata.

Takatalvi kai tässä on iskemässä koska koko aamun on satanut lumiräntäsössöä, ei muuta kuin sukset varaston pohjalta esille uudestaan.. :D

Ai niin,unohdin ihan mainita että osallistuttiin Eryn piirrustuskilpailuun viime kesänä ja nyt tupsahtanut lehti kertoi että meidän 8v (silloin 7v) tytteli nappasi ikäluokkansa voiton kuvallansa,tänään kupsahti postissa Eryltä postipaketin hakulappu..mitä lie siellä odottaa. Noita kuviahan voi sitten ihailla Eryn kesäkuun näyttelyssä kuulemma ihan livenä!Kyllä oli tytsi mairena tuosta :D

2 kommenttia:

Katariina kirjoitti...

Meijän kissat Rurokissa on nyt ihan sekaisin ja täytyy tuolle Neliallekin yrittää saada joku toinen tuomari toiselle päivälle, tulee muuten vähän dejavu-fiilis, taisin kuulla tämän jo eilen...

Katariina kirjoitti...

Selvisihän nuo nopiasti. Nelia menee Alvalle sunnuntaina ja Rimpsullekin löytyi tuomari Wieland-Schilla eli kaikki taas hyvin :)