5.4.2009

Lumet sulaa :)

Vaikkei nyt aurinko paistakkaan niin on se silti kiva että nuo lumikinokset sulaa vauhdilla pois, JIPPII, pian pääsee kissatkin nauttimaan kunnolla ulkoilusta!
Utelin kuumeisena näyttelytuloksia Urkista ja siellä on mennyt ihan kivasti, ei mitään suurempaa mutta sertit irronneet Rimpulalle ja Bingulle.Bingu valmistui eilen IP:eeksi. Peten ja Tyynen poikakin Maksim (OLH c) oli saanut kivat arvostelut kuulenma ;)

Päivää piristi kummasti myös Meritan ja Ilkan pääsiäistervehdys ja makeana bonuksena tervehdyksen päälle kuva Cato-ukkelista. Komia se on vaan <3 simmut keltaiset kuin sanonko millä (siellähän se aurinko lymyääkin ;oP) ...

Sen velipoika Cassius on voinut huonosti jo jonkin aikaa, se on ollut ab-kuurilla ja saanut päälle kortisonia.Vielä ei oikein uskalla huokaista helpotuksesta mutta jokainen päivä jolloin poika voi ok on ilonpäivä. C-pentueessa on ollut jotain todella huonoa karmaa eikä muuta enää voi kuin toivoa että taistelut alkaisivat olla jo takana päin.

JCD pentue voi hyvin ja ujeltaa mennä pikkukoivillansa kuin pienet heikkopäiset paviaanit,onneksi niitä on vain kaksi :) Niitä on käynyt muutama perhe katselemassa ja suureksi huvikseni ne ovat nukuksineet lähes kaikki vierailut ohi :D Edustavaa porukkaa.Kun ovi menee vieraiden jälkeen kiinni niin poikulit vetelevät spurtteja välittömästi. Kivakiva :D Sininen poika etsii edelleen itselleen kotia,lemmikkinä tai näyttelykastraattina. JOku päivä tässä päivitän niistäkin taas uudet kuvat.

Tämä tässä..Kiitokset Meritalle ja Ilkalle kuvasta, se sai hymyn kasvoille!

Ei kommentteja: