23.10.2008

Vauvakuume

Tässä sitä tulee kaikki vapaa aika oltua muiden kasvattajien sivuilla lukemassa ja katsomassa vauvakuvia (varsinkin Sultsinan sivut taitavat kaatua rasittaessani niitä nonstoppina). Omista vauvat oli tämän vuoden alusta ja nekin sijoituskodissa joten niitä ei tullut palloteltua ihan niin paljoa kuin normisti, kai sen vuoksi vauvakuume on niin kovana. Onneksi meillä on tämä vieraileva tähti täällä jonka pentueen olemme saaneet kunnian hoivata <3. Tarkempia tietoja tästä pentueesta Skazkin Satulta. Tämä vieraileva neiti on aivan mahdoton tapaus, se heittää kuperkeikkaa ja purisee kuin vastaöljytty moottori nonstoppinan 24/7. Se juttelee omituiselle lähes karmaisevan suloisella äänellä ja marmattaa 5 minuuttia myöhässä olevasta ruuastakin tolkuttoman kauan. Jos ei palvelu pelaa sen sekunnin päälle niin auta armias!

Jännittää kyllä tuo Peten eka morsiankin ja sen pullistuva masu, Poppiksen laskettuun aikaan ei ole enää niin kauhian kauan aikaa. Sieltä jos tulisi meille tyttö niin voi unelma!Niin että kuulittekös sinne Klaukkalaan: täällä on joka ikinen sormi ja varvas ristissä ja tukkakin takussa toivomisesta!

Kävin tuossa joku aika sitten ihastelemassa Curl-vauvojakin tuossa lähistöllä, on ne kyllä suloisia tapauksia kippurakorvinensa. Varsinaisia AD/HD tapauksia nekin, luonne kuin itämaisilla mutta ulkonäkö omansalainen. Yksi lempiroduistani ihan ehdottomasti!Sellainen cremetäplikäs poika sai sydämen läpättämään kyllä extralyöntejä sen tehdessä nukkupaikkaa svetarini alle kainaloon <3 Lisäsin kasvattajan sivut linkkisivuilleni.

7 kommenttia:

Satu kirjoitti...

Karmaiseva ääni on kyllä peritty joltain muulta, mutta vierailevan tähtösen emo Maija osaa myös komentaa. Uusin kauhistus: astianpesukoneessa EI saa kolistella tiskejä, sanoo Maija. Samaa sanoo myös sen tyttärentytär Ursula Espoossa.

Jalecat's- kissala kirjoitti...

Juu no tiskikoneesta Tyyne ei marmata mutta huonoista vaatevalinnoista ja liian aikaisin aamulla avatusta vaatekaapista kylläkin. Meillähän on makkarissa telvisio ja jos se jää liian pitkäksi aikaa yöllä auki kun nukahtaa niin Tyyne ei kestä, se ilmoittaa istumalla digiboxin päällä että nyt eukko ala sammuttaa!

No tottahan toki se osaa myös miukua kissan vienolla äänellä mutta jos se kokee tulleensa kohdelleensa väärin kuten silitettyä 5 sijaan 4 kertaa niin.. :D

Anonyymi kirjoitti...

Sinunko takiasi se vuodatus ei sitten toiminutkaan.... :D
No bloggeri tuntuu kestävän kuormituksenkin paremmin! :D

Vauvakuume on kyllä paha sairaus ja odota vain kunhan Sissin ja Schulzin pennut syntyvät! Pelkään nimittäin sen aiheuttavan vieläkin pahemman tartunnan! ;)

Anonyymi kirjoitti...

Niin ja vielä hurjasti onnea pentujen odotukseen! Toivottavasti teidän toive toteutuu!

Anonyymi kirjoitti...

Kivaa, kun tulee paljon paljon pentujuttuja kohta blogeihin, vaikka omalla riskillä niitä sitten täytyy katsella :D.

Minna kirjoitti...

Arvaa vaan onks mullakin vaavikuume, ja teille tulee niitä paljon aikasemmin kuin meille :( Tiiä kuinka kauan taas joutuu odottamaan että H juoksee taas ja pääsee kyläileen S:n luona, se kun pitää semmosia kahden kk taukoja... Mä laittelen s-postia jossain vaiheessa kun kerkiän ja joudan oleen koneella kauemmin.

Unknown kirjoitti...

Sinua odottaa blogipalkinto osoitteessa http://willicon.blogspot.com/