3.10.2008

Peten kuukkeleiden lähtölaskenta on alkanut..

Enää ei kauaa ole poika leikkamatta. Sillä on nyt siis ollut 2 naarasta ja luultavasti sille tulee vielä 1-2 naarasta ja sitten päästään tästä flunssaisen nenän avaavasta tuoksusta, toivottavasti! En malta odottaa. Toisaalta se on tietysti haikeatakin koska kuten olen varmaan aikaisemminkin maininnut niin tulen etsimään Petelle uuden kodin. Se voi olla helpommin sanottu kuin tehty.

Peten kollittelu ja Taikan juoksut ovat saaneet laumaa sekaisin, asiaa ei tietysti auta että joukossa on uusi tulokas joka varmaan osiltansa pistää varsinkin meidän Lilliä pönttö sekaisin. Lilli-Lyytikäinen on yksi sähinä rähinä kiukkukasa pahimmillaan ja on ollut täysi työ pitää neiti kuupaltaan kunnossa, se tarkoittaa lähes 22/h vuorokaudessa sen huomioimista ja ihannointia sekä tietysti tekemisen keksimistä. Muut ottavat asiat rauhallisemmin.

Huomenna on Pirokin näyttely,johon meiltä tosiaan menee Lilli ja Taika. Tänään on trimmailtu korvakarvoja ja kynsiä. Laukku on pakattu ja kopat kaivettu taas esille. Itse en sinne lähdekkään lastenhoito ongelman vuoksi mutta Jari saa aamutuimaan suhailla sinne ja viettää hetken luxusaikaa irti perheestä :)

1 kommentti:

Satu kirjoitti...

Hei! Tero ainakin voi eläytyä hyvin siihen, miten ihanaa on elämä juoksuaikaisen kissan kanssa ym... minä "pääsin" karkuun Moskovaan Laran pahimman juoksun ajaksi.

Harmi että Lilliä stressaa... kiva kun muut ottavat rauhallisemmin. Jännityksellä odotan, onko Pete saanut kaksi daamia tiineeksi.